Athlon Groep

Aankondiging jaarcijfers 2005

Op 2 maart aanstaande publiceert Athlon haar jaarcijfers. De persconferentie zal gehouden worden om 11.00 uur in het Airport Schiphol Sheraton Hotel. Om 15.00 uur vindt de bijeenkomst voor analisten plaats op dezelfde locatie.

De analistenbijeenkomst kan live worden gevolgd via een audio webcast. Vanaf 14.45 uur op 2 maart gaat de webcast live op deze website. Ook naderhand kunt u uiteraard de webcast van de bijeenkomst beluisteren via deze site.

Als u als journalist of analist de bijeenkomst graag wilt bijwonen, dan kunt u zich aanmelden bij Fieke Kalkman op telefoonnummer 020 30 55 925.

Het persbericht over de jaarcijfers van Athlon staat voorbeurs/ 08.00uur op de website. Daarnaast zal vanaf 27 maart het jaarverslag van Athlon online beschikbaar zijn. De gedrukte versie van het jaarverslag is verkrijgbaar vanaf 1 april .

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders vindt plaats op woensdag 19 april. Maandag 3 april verschijnt een oproep voor de vergadering in Het Financieele Dagblad, NRC Handelsblad en OPC.