Gemeente Papendrecht

Uitnodiging feestelijke opening Werkcentrum Jongeren Papendrecht 2 maart 2006

Geachte heer, mevrouw,

Met genoegen nodig ik u uit op donderdag 2 maart 2006 van 13.30 tot 18.00 uur de feestelijke opening van het Werkcenter Jongeren aan de Ketelweg 63b te Papendrecht bij te wonen. De officiële openingshandeling zal worden verricht door staatssecretaris Van Hoof.

De gemeente Papendrecht en stichting Innovatief in Welzijn, de initiators van het Werkcenter Jongeren, maar ook een autoriteit op het gebied van de sociale zekerheid als Stimulansz zijn van mening dat er een uniek innovatief project in Papendrecht is gestart en dat dit project extra cachet krijgt als u acte de présence zou geven.

Het innovatieve blijkt o.a. uit het feit dat wij jongeren tot 30 jaar niet laten werken met behoud van uitkering, maar dat zij een reguliere baan krijgen aangeboden, met een volwaardig salaris (boven uitkeringsniveau) en dus WW-rechten opbouwen. We doen er alles aan om de jongeren in het Papendrechtse duurzaam aan het werk te krijgen.

U ontvangt binnenkort een uitnodiging met daarin een routebeschrijving en een uitgebreide beschrijving van het programma. Het programma is geheel toegesneden op de aanpak van werkloosheid van jongeren en de rol van het Papendrechtse en regionale bedrijfsleven. Uiteraard zijn de jongeren die nu in het Werkcenter Jongeren werken of via het Werkcenter gedetacheerd zijn, aanwezig. Het gaat tenslotte om hen. Het geheel zal worden opgeluisterd met een koud en/of warm buffet, presentaties, stand up comedy en ´last but not least´ een borrel.

Ik hoop u te zien op donderdag 2 maart bij de officiële en feestelijke opening van het Werkcenter Jongeren!

Met vriendelijke groet,

Namens het College van Burgemeester en Wethouders Papendrecht

drs. P.G.J.C. van Schie.

hoofd afdeling Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Gemeente Papendrecht