RTL Group

Simone Kleinsma laatste keer als Kees in 'Kees & Co' bij RTL 4

Zeven seizoenen lang hebben de kijkers het wel en wee van de familie Heistee kunnen volgen. Het moment dat Kees (Simone Kleinsma) haar man verloor, haar kinderen het huis verlieten en alle hilarische situaties met buurvrouw Sonja (Esther Roord). Vorig seizoen raakte Kees weer gelukkig in de liefde en begon ze een lat-relatie met Frank (Victor Löw) die twee kinderen heeft, Mariel (Nikkie Plessen) en Steven (Sacha Visser). Sonja daarentegen kon de ware nog steeds niet vinden. In dit allerlaatste seizoen van de populaire serie is te zien hoe de relatie tussen Kees en Frank zich ontwikkelt en is voor Sonja misschien ook wel het geluk in de liefde weggelegd. Dat de dames hierbij weer het nodige meemaken, is een feit. Vanaf donderdag 2 maart is Kees & Co met de allerlaatste negen afleveringen te zien bij RTL 4.

In de eerste aflevering raakt Sonja in de ban van de jonge klusjesman die haar huis schildert. Ze vraagt Kees uit te vissen of hij wellicht interesse heeft in een oudere vrouw. Onnavolgbaar subtiel vist Kees uit hoe klusjesman Jim op romantisch gebied staat tegenover dames op leeftijd. En wat blijkt: Jim voelt wel degelijk wat voor wat rijpere vrouwen. Alleen niet voor Sonja want hij houdt meer van blond. Kees vreemde gedrag doet Frank vermoeden dat ze een verhouding heeft. Hij besluit met Sonja te gaan praten.

Uitzending: RTL 4, donderdag 2 maart , tussen 20.30 en 21.00 uur.

Fotomateriaal van Kees & Co is op te vragen bij RTL Nederland Mediadocumentatie, 035-6718553.


---

--------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne van der Klugt, persdienst RTL Nederland via tel. 035-6718939 of via susanne.van.der.klugt@rtl.nl.

© 2006 RTL Nederland / IP