Gemeente Tiel


Verkiezingsdebat

Op donderdag 2 maart organiseert StadsTV Tiel in samenwerking met de gemeente Tiel een groot lijsttrekkersdebat. Dit debat wordt uitgezonden op StadsTV Tiel. Het debat is bedoeld voor alle inwoners van Tiel. Zeker de mensen die nog niet weten wat ze op 7 maart gaan stemmen.

Stellingen
Presentator Ton Tabben legt de politici tijdens het debat een aantal stellingen voor. De stellingen hebben betrekking op Tielse onderwerpen. Alle lijsttrekkers zullen hier vervolgens op reageren. Daarnaast krijgen de partijen die in Tiel deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen de gelegenheid hun programma duidelijk te maken voor de kiezer.

Plaats en tijd
Het debat vindt plaats in Grand Café & Restaurant De Oude Stadsmuur (Plein 40/42 in Tiel, telefoon (0344) 69 50 20). Iedereen is van harte welkom om het debat bij te wonen, maar vol is vol. De toegang is vrij. Vanaf 19:00 uur is de zaal open voor publiek.

In het weekend van zaterdag 4 en zondag 5 maart wordt het debat regelmatig uitgezonden. Het programma is ook te zien via de website van StadsTV Tiel: www.stadstvtiel.nl

Bekijk voor meer informatie over de verkiezingen de speciale pagina's.

stuur naar een bekende stuur naar een bekende Laatst bijgewerkt: 27 februari 2006