Rechtbank Amsterdam


Agenda van de Ondernemingskamer donderdag 2 maart 2006

Op donderdag 2 maart 2006 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

* 10.30 uur: Het verzoek van FNV Bondgenoten (advocaat: mr. M.J. Klinkert) en J.J.C. Eleveld jr. (advocaat: mr. L.L.M. Prinsen) tot het gelasten van een enquête bij Eleveld Beheer B.V. c.s. (advocaat: mr. N.C.M. Koch) en tot het treffen van enkele onmiddellijke voorzieningen bij Eleveld Beheer B.V. c.s. Alleen het verzoek tot het treffen van onmiddellijke voorzieningen zal worden behandeld.

* 13.00 uur: het verzoek van Belle Cose B.V. en Bwing Holding B.V. (advocaat: mr. A.J.A. Jansen) tot het instellen van een enquête bij Bonne Route Holding B.V. (advocaat: mr. M.M. Tuytel) en DeSter Holding B.V. (advocaat: mr. R.I. Loosen) tevens houdende een verzoek tot het treffen van enkele onmiddellijke voorzieningen bij genoemde vennootschappen.


* 15.00 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van de Stichting Isala Klinieken (advocaat: mr. M.H. van Daal) om het voorgenomen besluit van de Stichting Isala Klinieken (advocaat: mr. A.M. Breedveld) om de ondersteuendende afdelingen in te krimpen ongedaan te maken.

mr. Kassandra Surber
Secretaris van de Ondernemingskamer

Amsterdam, 28 februari 2006


---

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan de Prinsengracht 436 te Amsterdam. De mogelijkheid bestaat dat de behandeling van bepaalde zaken geen doorgang vindt, bijvoorbeeld omdat partijen alsnog tot een vergelijk zijn gekomen.

Bron: Gerechtshof Amsterdam Datum actualiteit: 28 februari 2006 Naar boven