Time : 12:52:14 PM
Date : Wednesday, March 01, 2006
Sender Name: Nuon

Nuon neemt deel aan het milieuparcours op Batibouw

Vilvoorde, 1 maart 2006 - Binnen het kader van Batibouw is Nuon geselecteerd om deel te nemen aan het Milieuparcours. Dit parcours groepeert exposanten die milieuvriendelijke technieken en materialen hanteren.
Batibouw, de beurs in de bouw-, renovatie- en inrichtingssector vindt plaats van 2 tot en met 12 maart 2006. Tijdens deze editie wordt speciale aandacht geschonken aan energiebesparing, duurzaam bouwen en wellness.

Nuon Nature - groene stroom
De selectie om deel te nemen aan het Milieuparcours dankt Nuon aan het product Nuon Nature.
Nuon tracht in zijn producten het groene aandeel steeds te maximaliseren zonder dat impact op de prijs uit het oog verloren wordt. Nuon Nature garandeert een 100% groen product, 100% CO2-vrij; de elektriciteit wordt opgewekt uit hernieuwbare bronnen zoals wind - en kleinschalige waterkracht. Dit product wordt door Greenpeace uitgekozen tot het beste groen product.
(http://energie.greenpeace.org/ranking)

De Nuon stand kan u vinden in Hal 9 stand 9-223.

Over Nuon
Nuon Belgium is de grootste nieuwkomer op de Belgische energiemarkt met meer dan 400.000 elektriciteits- en aardgasaansluitingen. Om zijn marktaandeel in de toekomst op een structurele wijze te kunnen vergroten, investeert Nuon Belgium ook in eigen productiecapaciteit in België. Nuon Belgium telt 150 medewerkers en zal in 2005 een netto omzet van om en bij de 0,4 miljard euro realiseren. Nuon Belgium maakt deel uit van de internationale Nuon groep, die met elektriciteit, aardgas, warmte en aanvullende diensten meer dan 2 miljoen klanten bedient in Nederland, België en Duitsland. De onderneming is actief in productie, handel, transport en levering van (duurzame) energie.