USB Sticks van White Lake bij de juwelier?

Specs distribution b.v.

USB Sticks van White Lake bij de juwelier?

EINDHOVEN, Nederland, March 9 /PRNewswire/ --
Het geheugenmerk White Lake brengt een zeer exclusieve USB stick op de markt, gemaakt van 14 karaats geel goud en bezet met briljanten. Hiermee wordt de trend van steeds goedkopere kunststof sticks doorbroken. Na luxe pennen, aanstekers en horloges promoveert nu ook de USB stick van gebruiksartikel tot luxe artikel. De gouden stick wordt geïntroduceerd op 's werelds grootste elektronicabeurs, de CeBIT in Hannover.

Volgens White Lake eigenaar Rob van Berkom, opent het produkt nieuwe markten. "Wij hebben vorig jaar grote aantallen USB Sticks verkocht, voorzien van logo's, die als relatiegeschenk werden weggegeven. Uit deze hoek kregen wij verschillende malen het verzoek om ook meer exclusieve produkten uit te brengen. Met onze gouden USB Stick hebben wij aan deze vraag voldaan. We verwachten er dan ook een behoorlijk aantal van te kunnen verkopen."

De USB Stick is ontworpen door de bekende Eindhovense goudsmid Erwin de Vroome, en wordt handmatig geproduceerd. Iedere USB Stick kan aangepast worden aan de wens van de cliënt.

De USB Stick die op de CeBIT 2006 wordt getoond is gemaakt van 14 karaats geel goud en bevat 5 briljanten.

De winkelprijs van deze USB Stick zal EUR 2.950,00 bedragen.

Zonder briljanten zal de USB Stick een prijs hebben van EUR 2.400,00.

De USB Stick kan ook desgewenst geleverd worden in 18 karaats geel goud.

De CeBIT in Hannover vindt plaats van 9 - 15 maart 2006 in de Hannover Messe, Duitsland.

White Lake is onderdeel van SPECS Distribution B.V. en staat in hal 20, booth B05

www.specs.nl/golden