Vereniging FME-CWM

Deze informatie is het laatst gewijzigd op: 02 mrt 2006


Cursus P&O voor directiesecretaresses en managementassistentes

Wordt P&O in uw bedrijf ook door een niet-P&Oer uitgevoerd? In kleine organisaties is niet altijd ruimte voor een fulltime professioneel P&O-manager. De P&O-taken worden dan nogal eens uitgevoerd door een directiesecretaresse of een managementassistente. Deze medewerksters hebben eigenlijk vaak onvoldoende kennis van en ervaring in het P&O-vak om alle voorkomende problemen optimaal te kunnen oplossen. In onze contacten met FME-CWM-lidbedrijven komen we deze situatie regelmatig tegen.

MOD heeft hiervoor een tweedaagse cursus P&O voor directiesecretaresses en managementassistentes ontwikkeld. In deze cursus worden de meest voorkomende P&O-onderwerpen uit het dagelijkse leven op een praktische manier behandeld door een aantal deskundigen op het betreffende gebied. De cursus bevat een aantal vakinhoudelijke onderwerpen en geeft ook ondersteuning in het persoonlijk functioneren van de deelnemer.

Doel
Het doel van de cursus is om mensen zonder formele P&O-opleiding, die toch vaak P&O-taken moeten uitvoeren, kennis te laten nemen van de belangrijkste aspecten van het P&O-werkgebied en hen daarnaast ook te ondersteunen bij het persoonlijk functioneren in het P&O-werkgebied.

Locatie, data en duur
De cursus wordt gegeven op donderdag 6 en vrijdag 7 april 2006. De eerste dag begint om 09.30 uur en duurt tot circa 22.00 uur. De tweede dag duurt van 09.00 uur tot 16.30 uur. De cursus vindt plaats in Golden Tulip de Wipselberg te Beekbergen.

Kosten

1.200,- euro all-in per persoon exclusief BTW.

Meer informatie
Meer over deze cursus vindt u op de website van MOD.

MOD, 079 - 353 12 53, mod@fme.nl, www.fme-mod.nl