Vereniging FME-CWM

Deze informatie is het laatst gewijzigd op: 02 mrt 2006


Training Projectmatig werken in de metalektro

Worden er in uw organisatie ook steeds meer activiteiten in de vorm van een project uitgevoerd? Projectmatig werken is een managementmethodiek die wordt toegepast in organisaties voor werkzaamheden die nieuw of ingewikkeld zijn en onder tijdsdruk staan, waardoor men de activiteiten niet volledig kan overzien. Er is veel afstemming tussen afdelingen en medewerkers nodig, en is er sprake van veel risicos.

Kernbegrippen daarbij zijn resultaat en tijdelijkheid. Projectmatig werken is erop gericht om vroegtijdig af te spreken wat het project moet opleveren. Het projectresultaat wordt duidelijk en concreet vastgelegd. Gedurende de uitvoering van het project blijven alle inspanningen en aandacht gericht op dat projectresultaat.

Projectmatig werken sluit ook heel goed aan bij de tendens naar tijdelijke organisatievormen waarbij interne en externe deskundigheid en middelen tijdelijk worden samengebracht om sneller en doeltreffender resultaten te bereiken. Het maakt dat die tijdelijke organisaties effectief en efficiënt kunnen werken.

MOD ondersteunt de toepassing van projectmatig werken in uw organisatie met een basistraining projectmatig werken, toegespitst op de omstandigheden in de metalektro. In de training wordt niet alleen aandacht besteed aan de methodiek van projectmatig werken maar ook aan de vaardigheden om goed te kunnen communiceren en samenwerken in projecten.

Doel
Na de training kunnen de deelnemers de methodiek van projectmatig werken praktisch in hun eigen werk toepassen zodat projectresultaten beter volgens afspraak worden gerealiseerd. Daarnaast zijn zij vaardig in het communiceren en samenwerken met mensen binnen en buiten het projectteam.

Data en locatie
De training wordt centraal in het land gegeven.

Blok 1: 25 en 26 april 2006
Blok 2: 16 en 17 mei 2006
De terugkombijeenkomst wordt afgesproken in overleg met de deelnemers.

Investering
1195,- euro per persoon inclusief documentatie en dagverzorging en exclusief BTW. Elke 2e en volgende deelnemer van hetzelfde bedrijf ontvangt 10% korting op de deelnameprijs.

Meer informatie
Meer over deze cursus vindt u op de website van MOD.

MOD, 079 - 353 12 53, mod@fme.nl, www.fme-mod.nl