Ingezonden persbericht


Goed en compleet verbonden

D-Link en ttec als netwerk-partners in de Enterprise markt

Nijmegen, 2 maart 2006 - transtec AG, het Duitse moederbedrijf van ttec Computers, is een toonaangevende producent van op maat gemaakte IT oplossingen. De onderneming biedt vanaf heden de producten van D-Link aan, een van de vooraanstaande aanbieders van netwerk en communicatie technologie. D-Link heeft haar merk al jarenlang op de markt gevestigd en beschikt over een omvangrijke portfolio van bekabelde en wireless netwerk oplossingen.

"Met D-Link hebben we een partner gevonden, die ons in staat stelt onze individuele netwerk oplossingen verder uit te bouwen", verklaart Jörg Ruberg, Product Manager Networking bij transtec. Door de samenwerking met D-Link verwacht transtec een groei in het netwerk segment.

Voor elke zakelijke gebruiker biedt D-Link een passende technologie: van professionele high end oplossingen voor grote ondernemingen tot instap modellen voor het MKB, precies de doelgroepen waar ttec zich op richt. Naast krachtige Enterprise switches beschikt D-Link over WLAN producten die speciaal voor gebruik in medische omgevingen geschikt zijn.

André Pasternak, D-Link's Sales Manager Partner Sales zegt: "wij zien een nauwe samenwerking met een competente partner als een voorwaarde voor succes in de markt. Met transtec en ttec als partners hebben we de juiste basis om onze gemeenschappelijke doelstellingen in de Enterprise Business profesioneel en optimaal te bereiken. Wij kijken uit naar de samenwerking met transtec en ttec.

Over D-Link

D-Link is opgericht in Taiwan 1986. Met wereldwijd meer dan 30 vestigingen is de onderneming nu een van de vooraanstaande aanbieders van netwerk en communicatie oplossingen en wordt zij algemeen erkend als marktleider in het segment Consumer Network Connectivity.

De D-Link product lijn omvat switches, routers, print servers, VPN's, firewalls en een breed spectrum aan wireless breedband producten voor zowel het MKB als de Enterprise markt. D-Link legt de nadruk op het leveren van innovatieve producten met een optimale prijs/prestatie verhouding, die een naadloze integratie in bestaande IT infrastructuren mogelijk maken.

Over transtec en ttec Computers

transtec AG, genoteerd aan de Duitse beurs, is al systeem leverancier in de professionele markt sinds 1980. De onderneming produceert maatwerk IT systemen, servers en storage oplossingen op een flexibele, snelle basis. Gerelateerde netwerk en periferie producten maken het aanbod compleet. Het bedrijf is een van de 10 grootste producenten van servers en storage oplossingen in Europa. Met tweehonderd medewerkers is transtec vertegenwoordigd in 8 Europese landen. Alle transtec producten kunnen geconfigureerd en besteld worden via de website. Kijk voor meer informatie op www.ttec.nl

-----------------------

ttec Computers
Pers and Public Relations
Marc van Schijndel
Oude Dukenburgseweg 22
Postbus 38040
6503 AA Nijmegen
Tel.: 024 3434 210
Fax: 024 3434 219
E-mail: mvanschi@ttec.nl
http://www.ttec.nl

ttec Computers
Pers and Public Relations
Marc van Schijndel
Oude Dukenburgseweg 22
Postbus 38040
6503 AA Nijmegen
Tel.: 024 3434 210
Fax: 024 3434 219
E-mail: mvanschi@ttec.nl
http://www.ttec.nl

Het aanbod van ttec Computers:

Servers
Clusters
Storage
Personal Computers
Workstations
Notebooks
Netwerk
Services

PERSBERICHT

Het aanbod van ttec Computers:

Servers
Clusters
Storage
Personal Computers
Workstations
Notebooks
Netwerk
Services

---- --