Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

TILBURG, 2 maart 2006

Lichaam vermiste Tilburgse vrouw aangetroffen in kanaal

TILBURG Vanmorgen rond kwart over tien heeft een voorbijganger in het kanaal langs de Goirkekanaaldijk het lichaam van de vermiste Petra de Bree aangetroffen. Duikers van de brandweer hebben het lichaam van de vrouw uit het water gehaald. De vrouw is niet door misdrijf om het leven gekomen.

Politie houdt nog twee verdachten aan na vechtpartij

TILBURG Vanmorgen heeft de politie twee mannen uit Tilburg aangehouden. Zij worden ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de openlijke geweldpleging bij een bushalte aan de Schouwburgring die in de nacht van dinsdag 28 februari op woensdag 1 maart werd gepleegd. Die nacht wist de politie al een 18-jarige Tilburger aan te houden. Het drietal had een 22-jarige Tilburger flink mishandeld

Tilburgse man overtreedt winkelverbod

TILBURG Gistermiddag rond de klok van vier uur hebben agenten in een winkel aan de Jan Heijnsstraat in Tilburg een 46-jarige man uit deze stad aangehouden. Hij was aanwezig in een winkel waarvoor de Tilburger een winkelverbod had. De politie maakt tegen de man proces-verbaal op.

29 bekeuringen aan de Ringbaan Noord

TILBURG Gistermiddag heeft de politie met de lasergun een snelheidscontrole gehouden aan de Ringbaan Noord. Er werden 29 bekeuringen voor te hard rijden uitgedeeld.

19 bekeuringen bij controle Taxandriabaan

TILBURG Bij een snelheidscontrole aan de Taxandriabaan zijn vanmorgen 14 hardrijders op de bon geslingerd. De hoogst gemeten snelheid was 78 kilometer per uur. Vier automobilisten kregen een bekeuring omdat ze de autogordel niet droegen en één automobilist kreeg een boete omdat hij over een doorgetrokken witte streep reed.

Auteur: Carel Bouman