Gemeente Abcoude


Prijsvraag Wijs in vinden en binden

Wat moet je doen voor deze prijs?
Wie kan meedoen?
Hoe doe je mee?

Wie heeft de succesvolste, origineelste ervaring om nieuwe vrijwilligers te vinden en te binden? De provincie Utrecht looft een prijs uit voor een vrijwilligers- of mantelzorgorganisatie die het beste project heeft om nieuwe vrijwilligers te vinden en te binden. Het gaat om een prijs van EUR 1.000,-.

Wat moet je doen voor deze prijs?

Beschrijf in max. 2 A4-tjes je project om nieuwe vrijwilligers te vinden en te binden. Bij de beoordeling van alle inzendingen zullen wij kijken naar originaliteit, het blijvende resultaat, de overdraagbaarheid van het idee naar andere organisaties, de effectiviteit, en het bereik van de doelgroep. Ook bezoekers van de site kunnen aangeven hoe zij de verschillende inzendingen waarderen.

De prijs van EUR 1.000,- is bedoeld voor de winnende organisatie. De prijswinnaar licht de provincie in over de besteding van de EUR
1.000,-.

Wie kan meedoen?

Organisaties die grotendeels met vrijwilligers werken, en mantelzorgorganisaties.

Hoe doe je mee?

Meld je organisatie aan bij de website vrijwilligerswijzer-utrecht. Als je dit gedaan hebt krijg je vanzelf een loginnaam. Met deze loginnaam kun je inloggen op de website, en kun je je organisatie presenteren op de site. Vervolgens kun je ook je good practice vinden en binden van vrijwilligers op de website plaatsen onder de categorie: Vinden en binden. Dit kun je doen tot 15 juli 2006. Vervolgens zal een jury onder het voorzitterschap van mr. A. Kamp, gedeputeerde Zorg en Welzijn, alle good practices beoordelen. In september 2006 zal de prijs worden uitgereikt aan de organisatie met de winnende best practice van 2006. De uitslag zal uiteraard ook bekend worden gemaakt op de website vrijwilligerswijzer-utrecht Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

---


2 maart 2006

60228 banner_verkiezingen
Gemeentegids 2005/2006
Digitale nieuwsbrief
Connectcar

© 2006 Gemeente Abcoude. Disclaimer