BOVAG

BOVAG verloot WK-kaarten onder caravankopers

Bron: Persbericht BOVAG
datum: 02-03-2006

Speciale actie rond BOVAG Caravan Occasion Dagen

Wie in de periode van 16 tot en met 19 maart een gebruikte caravan, kampeerauto of vouwwagen met BOVAG Garantie koopt, maakt kans om bij de WK-voetbalwedstrijd Nederland-Ivoorkust op de tribune te zitten. Entreebewijzen voor deze wedstrijd worden namelijk verloot onder kopers die bij een bij BOVAG aangesloten caravanbedrijf zon occasion aanschaffen tijdens de BOVAG Caravan Occasion Dagen.

De actiedagen staan volledig in het teken van het WK voetbal met als motto Aanhangers van Oranje. Naast alle aantrekkelijke occasionaanbiedingen, ontvangen kopers tijdens de actiedagen bij de deelnemende BOVAG-leden sowieso gratis twee campingstoelen en een gratis weekend kamperen in Drenthe. Daarmee is de koek nog niet op, want elke bezoeker van de showroom krijgt ook nog eens de gratis BOVAG WK-Planner voor de Caravanner. De WK-Planner is een handig boekje met een compleet overzicht van alle WK-wedstrijden en nuttige weetjes over Oranje en het toernooi.

Nederland-Ivoorkust
Vijftig gelukkige prijswinnaars worden als gast van BOVAG uitgenodigd op de Oranjecamping in Stuttgart van 14 tot en met 18 juni. Het verblijf op en rond de camping wordt opgeluisterd met veel Oranjegerelateerde activiteiten, amusement, uitstapjes, artiesten, een mega TV-scherm en natuurlijk het ultieme Oranjegevoel, samen met vele andere supporters. De campinggasten van BOVAG maken tijdens hun verblijf kans op entreekaarten voor de groepswedstrijd Nederland Ivoorkust, die op vrijdag 16 juni in het Gottlieb Daimler Stadion in Stuttgart wordt gespeeld.

Maak ook kans
Wie ook kans wil maken op een plaats op de BOVAG Oranjecamping en het live bijwonen van de wedstrijd tegen Ivoorkust kan op internet meer informatie vinden. Kijk voor de deelnemende bedrijven op www.bovag.nl of www.bovagcaravanoccasiondagen.nl.