Gemeente Bleiswijk


Bestemmingsplan Voorlaan-Kruisweg vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Bleiswijk maken op grond van het bepaalde in artikel 26 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat met ingang van 16 februari 2006 gedurende 6 weken bij de centrale balie op het gemeentehuis voor een ieder ter inzage ligt het door de gemeenteraad op 26 januari 2006 vastgestelde bestemmingsplan Voorlaan-Kruisweg, inclusief de bijlagen. Het bestemmingsplan bestaat uit voorschriften, een toelichting en een plankaart.

Wijzigingen
De gemeenteraad heeft bij de vaststelling van het bestemmingsplan twee wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan. Deze wijzigingen staan volledig vermeld in de bij het raadsbesluit behorende "Staat van wijzigingen". De wijzigingen betreffen een aanpassing van de toelichting van het bestemmingsplan, te weten:
* een actualisatie van het onderzoek naar de luchtkwaliteit (n.a.v. het Besluit Luchtkwaliteit 2005);

* een aanvulling van de paragraaf economische uitvoerbaarheid.

Bedenkingen
Degene die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van terinzagelegging (van 16 februari t/m 29 maart 2005) bij Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland een bedenking indienen. Deze bedenkingen dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend en dienen te worden gericht aan Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, Postbus 90602, 2509 LP Den Haag. Ook het indienen van mondelinge bedenkingen is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer 070 - 441 69 30.

Aangezien de gemeenteraad bij de vaststelling van het bestemmingsplan twee wijzigingen heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan, kan een ieder gedurende de termijn van terinzagelegging tegen die wijzigingen een bedenking indienen bij Gedeputeerde Staten.

Ter inzage
Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan, met bijhorende stukken, ligt gedurende bovengenoemde termijn ter inzage bij de centrale balie van het gemeentehuis, Dorpsstraat 3 te Bleiswijk. De openingstijden van de centrale balie zijn: maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur. Op donderdag tevens van 16.00 uur tot 20.00 uur.

Een exemplaar van het bestemmingsplan is verkrijgbaar bij de centrale balie tegen betaling. Ook is het bestemmingsplan in te zien op onze website.

Naast het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan liggen ook het raadsbesluit, de staat van wijzigingen en het akoestisch onderzoek "Reconstructie Nieuwe Hoefweg en aansluitende wegen binnen gemeente Bleiswijk" ter inzage.

Bleiswijk, 15 februari 2006
Burgemeester en wethouders voornoemd.