ADO Den Haag

Den Haag, donderdag 2 maart 2006

T.a.v. de sportredactie

ADO Den Haag legt FANdament nieuw stadion

Omdat supporters de basis vormen voor succes in het nieuwe ADO Den Haag-stadion, wil de residentieclub dat zij hiervan blijvend deel uitmaken. Een selecte groep fans mag daarom in april aanwezig zijn bij het leggen van de fundering en zich vereeuwigen met de nieuwe thuishaven.

Omdat het nieuwe stadion het sterkst mogelijke FANdament behoeft, is deze klus alleen weggelegd voor de allergrootste supporters. Deze supporters kunnen onderdeel zijn van het FANdament door in maximaal twintig woorden uit te leggen waarom ADO Den Haag op hen kan bouwen.

De tien supporters met de meest aansprekende inzendingen mogen in april aanwezig zijn bij het storten van de fundering. Zij kunnen zich dan vereeuwigen met de nieuwe thuishaven middels het plaatsten van een eigen handafdruk. Bovendien krijgen zij de gelegenheid hun winnende tekst persoonlijk in het funderingsbeton te zetten. Als herinnering ontvangen zij ook nog eens een ingelijste foto van deze handafdruk en tekst. Het bewijs dat deze supporters het FANdament vormen van het nieuwe stadion.

Deelnemen kan via het invullen van het reactieformulier op www.adodenhaag.nl of door een briefkaart (zonder postzegel) met de slagzin ADO Den Haag kan op mij bouwen omdat& (max. 20 woorden) te sturen naar:

NV ADO Den Haag
o.v.v. actie FANdament
Antwoordnummer 33113
2503 WB Den Haag

Supporters van ADO Den Haag hebben tot en met 31 maart 2006 de kans om hun inzending te versturen.


Noot voor de redactie (