Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District Apeldoorn

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT APELDOORN

2. maart 2006

Apeldoorn - Overval garagebedrijf Een echtpaar van 65 en 66 jaar, werkzaam bij een garagebedrijf aan de Hattemseweg in Apeldoorn, zijn donderdagochtend (2/3) door een nog onbekende man overvallen. De gemaskerde man kwam rond 08.20 uur het bedrijf binnen en eiste, onder bedreiging van een mes, geld van de aanwezige man en vrouw. De overvaller griste vervolgens de tas van de vrouw van een stoel en is daarmee te voet vertrokken.

De overvaller was gekleed in een rood vest en een blauwe spijkerbroek. De politie zoekt getuigen die donderdagmorgen op de Hatemseweg iets verdachts hebben gezien. Zij kunnen bellen via 0900-8844.

Apeldoorn - Kop-staartbotsing

Een 61-jarige automobiliste uit Apeldoorn kon haar auto niet op tijd tot stilstand brengen en botste op de auto voor haar, bestuurd door een 44-jarige man uit Haarlem. Het ongeval gebeurde op woensdag (01-03) rond 14.00 uur op de Koning Stadhouderlaan thv het viaduct. Beide auto's raakten licht beschadigd. Gelet op de onveilige situatie (het overige verkeer gleed op het gladde wegdek naar beneden) heeft de politie zo snel mogelijk de gegevens van beide bestuurders genoteerd zodat de overige verkeersdeelnemers weer de ruimte kregen.

Loenen - Diefstal motorkleding Een bedrijf aan het Kanaal Zuid in Loenen kreeg op donderdag (02-03) rond 03.55 uur ongewenst bezoek. De daders reden met een auto achterwaarts door de pui van de motorzaak. Ontvreemd werd een onbekende hoeveelheid motorkleding. Bij het naar binnen rijden werden tevens enkele motoren beschadigd. De daders werden vermoedelijk gestoord bij hun bezigheden en vertrokken in een klein model auto. De politie stelt een onderzoek in.

Apeldoorn - Openbare dronkenschap

De politie heeft op donderdag (02-03) rond 03.30 uur op de Nieuwstraat een 23-jarige Apeldoorner aangehouden voor openbare dronkenschap. De man werd ter ontnuchtering ingesloten in de dronkemanscel.

EINDE BERICHTEN

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting Bert Top 055 - 548 60 58

---- --