Ingezonden persbericht


Persbericht

Directiewisseling binnen Comsys

Soesterberg / Rotterdam, 2 maart 2006 - - Ingegeven door de duidelijke groei en de technologische ontwikkelingen binnen de telecombedrijven die vallen onder de DMS International Groep - waartoe naast Comsys ook 3G Media Consult, Barito en Crystal Communications behoren - is er een directiewisseling doorgevoerd. Als CEO van Comsys zal Gerrit-Jan Konijnenberg, oprichter van 3G Media Consult, gaan optreden. Hij volgt bij Comsys Drs. ing. Dick Bakker op, die zich als Managing Director weer volledig gaat richten op Crystal Communications, de groep internationaal opererende Service Providers binnen DMS, waartoe ook Audiotex Nederland behoort.

"De succesvolle samenwerking tussen Comsys en 3G Media Consult is een belangrijke drijfveer om Gerrit-Jan Konijnenberg de directie van beide onderdelen te laten invullen. Dankzij de elkaar aanvullende technologieën en kennis op het gebied van interactieve telefonie en mobile TV zal nauwere samenwerking tussen beide bedrijven onder zijn leiding de marktmogelijkheden verder verbreden en versterken", aldus Gerard Dorenbos, D.G.A. van de DMS International Groep.

De directiewisseling is ook ingegeven door de sterke expansie van Crystal Communications. De afgelopen periode startte Crystal onder andere serviceplatforms op in Polen en Zwitserland, naast de reeds bestaande in de UK, Duitsland en Nederland. Dick Bakker: "Na 3 jaar parttime Comsys 'weer op de kaart te hebben gezet', is de tijd rijp voor verdere groei, waar fulltime aandacht voor nodig is."

DMS International B.V.

Leersumsestraatweg 11A

3941 ML Doorn

www.dmsinternational.nl

DMS International omvat een groep Europese telecombedrijven met als verbindende factor Voice, Web & Mobile Solution. Daartoe behoren:

Comsys, toonaangevend leverancier van de nieuwste generatie IVR en mobiele video­technologieën;

Crystal Communications (waartoe ook Audiotex Nederland behoort) als service provider met IVR-platformen gebaseerd op de technologieën van Comsys;

3G Media Consult voor content en consultancy op het gebied van mobiele communicatie;

Barito die gespecialiseerd zijn in software oplossingen gebaseerd op J2EE en VoiceXML technologieën.

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Jakob Brons - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 - 366 30 34, e-mail: jakob@influx-pr.com.