Ingezonden persbericht

Bundel organiseert symposium over succesvolle samenwerking

Ondernemers ontdekken buren

UTRECHT, 20060131 -- Op donderdag 2 maart a.s. organiseert Bundel een interactief symposium met als thema 'Je doet meer met je buur dan met je verre vriend'. Dit symposium maakt duidelijk hoe in Utrecht door te Bundelen zaken worden gerealiseerd en welke mogelijkheden er nog zijn om kosten te reduceren.


Het Bundel-symposium wordt geopend met een presentatie door de Wethouder van Economische Zaken van de Gemeente Utrecht, de heer drs. G.H. Abrahamse. Hij zal bij deze gelegenheid de officiële start van het Cameraproject Toezicht Bedrijfsterreinen in Utrecht verrichten.

Wat wordt er gebundeld?
Een specifieke opstelling van de zaal zorgt er voor dat er tijdens dit Bundel-symposium interactief meningen kunnen worden gepeild en gebundeld. Het interactieve programma omvat een viertal thema's, waarbij bereikte resultaten en mogelijkheden voor Utrechtse ondernemers door deskundigen worden gepresenteerd en geanalyseerd. De thema's zijn inkoopbundeling, Utrecht Werkt, Utrecht Veilig en Pensioen & Zorg. De moderator voor het symposium is de heer Henk Maas, algemeen directeur en oprichter van EMC Leren in bedrijf te Groenekan.

Het interactieve Bundel-symposium zal worden gehouden in de Vechtsebanen in Utrecht, op het bedrijventerrein Overvecht (Mississippidreef 151, 3565 CE Utrecht). 'Je doet meer met je buur dan met je verre vriend' op 2 maart a.s. begint om 15.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

Ondernemers uit Utrecht en omgeving en andere belangstellende kunnen het Bundel-symposium kosteloos bijwonen, wanneer ze zich hebben aangemeld via de website, www.bundel.nl. Daarop is ook meer informatie over Bundel en het interactieve symposium te vinden.


Bundel staat voor direct inkoopvoordeel. De organisatie is opgericht om financiële schaalvoordelen voor ondernemers te realiseren, door samenwerking en bundeling van krachten.




Bundel