Stork Groep NV

Uitnodiging

Persbriefing Northrop Grumman

In het kader van Stork's betrokkenheid bij het JSF-programma, zal de heer Janis Pamiljans, Vice-President en F-35 Program Manager van het Amerikaanse defensieconcern Northrop Grumman Corporation, ons bedrijf in Nederland bezoeken. Northrop Grumman is in het JSF-programma samen met het Britse BAe Systems de belangrijkste partner van main contractor Lockheed Martin en is Stork's opdrachtgever inzake de In-flight Opening Doors en de 'arresting gear' van de JSF.

Janis Pamiljans zal zijn bezoek toespitsen op Stork's jongste productielocatie, die in Geldrop waar onder meer de 'arresting gear' (stophaak) van de JSF wordt ontwikkeld. De heer Pamiljans maakt van deze gelegenheid graag gebruik om de activiteiten van zijn bedrijf Northrop Grumman toe te lichten en met de Nederlandse pers van gedachten te wisselen over de perspectieven van het grootste defensieprogramma ooit. Ook Stork JSF-programmaleider Erick Vink zal daarbij zijn. Wij nodigen u uit hierbij aanwezig te zijn.

Tijd: donderdag 2 maart 2006 van 12.00 - 13.00 uur Locatie: Stork SP Aerospace, Eindhovenseweg 120, Geldrop

Het programma kan desgewenst worden afgesloten met een korte rondleiding door ons bedrijf. Voor een lichte lunch is gezorgd.

Wij verzoeken u uw belangstelling kenbaar te maken doormiddel van een e-mail (monique.dehaan@stork.com) of via bijgaand (fax)antwoordformulier.

Informatie voor de pers:
Stork N.V.
Dick Kors
Tel.: 035 - 695 75 75

Stork N.V. Postbus 5004 1410 AA Naarden Tel: +31 (0)35 695 75 75 Fax: +31 (0)35 694 54 14