Athlon Holding

b

ATHLON UIT SCHADEHERSTEL

Hoofddorp, 2 maart 2006

De Raad van Bestuur van Athlon Holding (autoleasing en autoschadeherstel) heeft op grond van strategische overwegingen het principebesluit genomen CARe Schadeservice in Nederland en CARe Carrosserie in België te verzelfstandigen. De vrijgekomen middelen zullen aangewend worden voor buitenlandse expansie van de lease-activiteit.

De overwegingen van de Raad van Bestuur van Athlon Holding zijn gebaseerd op de internationale groeistrategie die Athlon sinds 2002 volgt. Uitgangspunten daarvan zijn het opereren in groeimarkten en de mogelijkheid tot verdere internationalisering van de kernactiviteiten. Onderzoek in Frankrijk en Duitsland heeft aangetoond dat onder de huidige marktomstandigheden verdere internationale expansie van de autoschadeherstelactiviteiten niet past binnen de strategische prioriteiten van Athlon. Daarnaast voorziet de Raad van Bestuur dat een van Athlon onafhankelijke positie van CARe in Nederland en België de overigens goed renderende onderneming betere kansen biedt in de huidige markt.

Voor nadere informatie: Athlon Holding N.V. mr. J.E. Demper, secretaris Raad van Bestuur Telefoon: 023 567 5700 E-mail: athloninfo@athlonholding.nl Website: www.athlonholding.nl

ess release - Persbericht - Press release - Pers

1/1


---- --