Gemeente Boekel


Gemeentegids 2006 verspreid

De nieuwe gemeentegids van Boekel is weer uit en is vorige week samen met het Weekblad voor Boekel en Venhorst verspreid. In samenwerking met uitgeverij Wegener Suurland hebben we ook dit jaar weer dit populaire naslagwerk voor u samengesteld. In de gemeentegids vindt u onder andere informatie over de gemeente en een aantal gemeentelijke diensten en producten, maar ook alle adresgegevens van verenigingen en organisaties in Boekel en omgeving. Voor het tweede jaar vindt u in de gemeentegids een lokaal telefoonboek. Als u de gemeentegids omdraait vindt u de Lokaal Totaal gids, waarin de telefoonnummers van de gemeente Boekel op alfabetische volgorde staan opgesomd. In verband met de komende gemeenteraadsverkiezingen zijn de gegevens van de wethouders, de raadscommissies en de gemeenteraad niet opgenomen. Na benoeming van het nieuwe college en de nieuwe gemeenteraad zal hiervoor een losse aanvulling op de gemeentegids verschijnen. Deze wordt waarschijnlijk medio mei huis-aan-huis verspreid.

Tegelijkertijd met het verschijnen van de gids van 2006 is ook via de website van de gemeente Boekel een nieuwe digitale versie beschikbaar gekomen. Via www.boekel.nl kunt u dus vanaf nu met een handige zoekmachine de adressen uit de gemeentegids opzoeken. Aan de zoekmachine zijn ook een plattegrond en een routeplanner gekoppeld.

Mocht u om welke reden dan ook de gids niet hebben ontvangen dan kunt u telefonisch of via e-mail (info@boekel.nl) de gids bestellen. Heeft u opmerkingen over de inhoud van de gids dan kunt u contact opnemen met Wegener Suurland (callcentre@suurland.nl)