Gemeente Sneek


Thea de Vries van CWI in landelijke campagne Werken bij Gemeenten Thea de Vries, werkzaam bij het Centrum voor Werk en Inkomen Sneek, wordt hèt gezicht van de landelijke campagne Werken bij Gemeenten.

Vorig jaar is deze campagne gestart met als doel jongeren enthousiast te maken voor het werken bij een gemeente. Hiervoor zijn verschillende jonge, gedreven ambtenaren in beeld gebracht.

Deze campagne was erg succesvol en krijgt dit jaar dan ook een vervolg. Jonge ambtenaren konden zich in het voorjaar van 2005 opgeven en op die manier kans te maken om een van de gezichten van Werken Bij de Gemeente te worden. Ook Thea de Vries heeft zich opgegeven en is destijds geselecteerd om samen met 2 andere gemeenteambtenaren de noordelijke regio te vertegenwoordigen, maar onlangs is bekend gemaakt dat Thea de Vries ook het landelijke gezicht wordt van de campagne. Alle 24 regiovertegenwoordigers maakten hierop kans en uiteindelijk is voor Thea de Vries gekozen.

Thea's gezicht kan vanaf maart, wanneer de campagne van start gaat, zomaar overal opduiken. Er worden onder meer posters, banners en advertenties gemaakt, waarop Thea's gezicht te zien is. Ook komen op de universiteiten en hogescholen grote billboards te hangen met daarop de foto's van de jonge gemeenteambtenaren. Ook zijn de ambtenaren regelmatig bewonderen in de Metro en Spits en natuurlijk in de vele Universiteits- en hogeschoolbladen. Daarnaast zijn ze te horen op zowel nationale (Radio 538, Yorin FM) als regionale radiozenders.

Naast het campagnemateriaal houden de jongeren ook een weblog bij
* Weblog Werken bij Gemeenten

De campagne Werken bij Gemeenten gaat in maart van start.

© copyright 2006 Gemeente Sneek - Laatste wijziging: 1-3-2006