KNHS


FNRS eigenaar softwarepakket "Manager" 3/2/2006

De Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS) stelt op korte termijn het vernieuwde softwarepakket "Manager" ter beschikking voor haar ondernemers voor een zeer aantrekkelijke exclusieve prijs. De administratie wordt hierdoor voor manegehouders eenvoudig en overzichtelijk.

Snelle en overzichtelijke verwerking van administratie is tegenwoordig van steeds groter belang voor de hippische ondernemer. De FNRS wil de ondernemer hierbij ondersteunen en kocht om deze reden de rechten van het softwarepakket "Manager". Dit programma is schematisch opgesteld en voor alle ondernemers eenvoudig te hanteren. Softwarepakket "Manager" vergemakkelijkt het maken van lesboeken en bijhouden van data. Het biedt bovendien diverse voordelen, zoals het geven van automatische herinneringen van onder andere 'nog openstaande betalingen'.

Softwarepakket "Manager" wordt al enkele jaren door een aantal FNRS ondernemers gebruikt. De FNRS zal met hen rond tafel gaan om de werkbaarheid van dit programma te bespreken. Dit biedt de mogelijkheid knel- en verbeterpunten te traceren. In samenwerking met tweetal studenten van CAH Dronten, die in het kader van hun afstudeeropdracht meewerken, zal de FNRS de bruikbaarheid van het huidige programma optimaliseren. De aangekochte versie "Manager" draait via besturingssysteem DOS. Deze zal omgezet worden in een Windows bestand, zodat deze software voor iedereen toepasbaar is.

Het softwarepakket "Manager" zal binnenkort door de FNRS gepromoot worden en door middel van workshops worden geĂŻntroduceerd aan al haar ondernemers. De FNRS streeft naar een voorspoedige overstap voor de hippische ondernemer van kaartenbak naar computer.

Bron: FNRS