Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Belkin TuneSync voegt 5-poorts hub toe aan iPod

Belkin, Schiphol-Rijk, 2 maart 2006 - Belkin introduceert de TuneSync om de mogelijkheden voor het verbinden van een iPod met de PC te verbeteren. De TuneSync is geschikt voor de 5G iPod.

Als gebruikers hun iPod op een PC willen aansluiten, komen ze vaak één USB-aansluiting te kort. Dankzij Belkins nieuwe TuneSync beschikken gebruikers over vijf extra poorten. Het apparaat werkt als docking-station én als een 5-poorts hub. De TuneSync heeft een stijlvol, wit ontwerp waardoor hij perfect aansluit bij de iPod en voegt extra mogelijkheden aan de iPod toe. De TuneSync heeft ook een audio-aansluiting. Dit is een handige stereo-uitgang die zorgt dat de gebruiker naar muziek kan luisteren via een stereo-installatie, actieve speakerset of hoofdtelefoon, terwijl de iPod wordt opgeladen.

De TuneSync van Belkin bespaart belangrijke ruimte op de werkplek dankzij de van boven laadbare dock. Hij werkt probleemloos met alle USB 1.1- en USB 2.0-apparaten en biedt aansluitmogelijkheid voor vijf verschillende USB 2.0-apparaten zoals een printer, scanner, harde schijf, digitale camera, thumb drive, medialezer en meer. Gekleurde LED's geven de voedingsstatus en de poortactiviteit weer. Belkin garandeert overdrachtssnelheden van 12 Mbps voor ieder aangesloten USB 1.0-apparaat.

Voordelen

* Laadt en synchroniseert iPod en iPod nano (is geschikt voor de 5G iPod)
* Heeft een stereoaansluiting, ideaal voor het aansluiten van een stereo-installatie, actieve speakers of een hoofdtelefoon
* Combineert een iPod-oplaaddock met een 5-poorts USB 2.0 hub
* Wordt geleverd met connectors voor de verschillende iPod-generaties

Prijs
De adviesverkoopprijs van de Belkin TuneSync (F5U255ea) is 52,95 euro incl. BTW

BERICHT VOOR DE REDACTIE:

Afbeeldingen van dit product voor print of reproductie zijn te vinden op http://images.belkin.com/cgi-bin/ImageFolio31/imageFolio.cgi?search=F5U255&bool=and

Over Belkin
Belkin (www.belkin.nl) is wereldwijd marktleider op het gebied van connectiviteitsoplossingen en biedt een brede reeks innovatieve producten voor de computer, elektronische- en audiovisuele apparatuur en de mobiele consument. Het productportfolio bestaat uit 255 wereldwijde patenten en beslaat de belangrijkste technologieën op het gebied van randapparatuur en accessoires:


* USB- en FireWire®-apparaten, hubs en PCI-kaarten
* Netwerkproducten voor het creëren van draadloze en bekabelde netwerken
* KVM (keyboard, video, mouse)-switches

* Kabels en apparaten voor gemeenschappelijk gebruik van randapparatuur
* Spanningsbeveiligers en Uninterruptible Power Supplies
* MP3- en Apple iPod-accessoires

* Oplossingen voor de mobiele consument

* Invoerapparatuur en Bluetooth®-oplossingen
* PureAV componenten, interconnectoren en spanningsbeveiligingsproducten

Belkin is in 1982 opgericht door twee ondernemers in een garage in Californië en heeft op dit moment kantoren in Europa, Noord-Amerika, Australië en het Verre Oosten. Het Europese hoofdkantoor en distributiecentrum bevindt zich in het Engelse Northamptonshire. Daarnaast zijn er ondersteunende kantoren gevestigd in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Zweden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sandy de Roos van Belkin Belkin
Sandy de Roos
Tel. +31 (0)20 654 7329
sandyr@belkin.com

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS LEWIS Communications
Maud Geerbex
Tel. +31 (0)40 235 46 00
maudg@lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com