KNMG

Laat jouw stem horen via het KNMG Studentenpanel 2006

Op 14 februari hebben alle student-leden van de KNMG een e-mail van het KNMG Studentenplatform ontvangen. Hierin is hen gevraagd mee te werken aan het Studentenpanel. Dat is een jaarlijkse enquête van het Studentenplatform waarin actuele onderwerpen en ontwikkelingen aan bod komen die voor jou als geneeskundestudent op dit moment van belang zijn of in de toekomst van belang zullen wor-den.

Het KNMG Studentenplatform vertegenwoordigt de student-leden binnen en buiten de KNMG en opereert als enige belangenbehartiger van geneeskundestudenten in Nederland onafhankelijk van fa-culteiten, universiteiten of andere instanties. Inmiddels heeft de KNMG méér dan 4200 student-leden. Het Studentenpanel geeft de achterban van het KNMG Studentenplatform een stem. Door medewer-king van de student-leden aan het Studentenpanel kan zij de mening van een grote groep geneeskunde-studenten achterhalen. Ook jouw mening dus!

Het KNMG Studentenplatform roept daarom alle student-leden op om mee te werken aan het Studen-tenpanel. Zodat de mening van geneeskundestudenten uit heel Nederland uitgedragen wordt. Hoe meer reacties, hoe beter het platform zich in kan zetten voor jullie belangen. Je hebt nog tot 31 maart de tijd om de vragenlijst in te vullen.

Ben je nog geen (gratis!) lid van de KNMG? Wil je volgend jaar ook als student-lid deelnemen aan het Studentenpanel? Meld je dan aan via: www.artsennet.nl/studentenplatform.