NOVA

02-03-2006

Nederland Kiest
Op 7 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. De campagnes van de politieke partijen draaien op volle toeren. NOVA zendt van 27 februari tot 7 maart uit vanuit café Dudok in Den Haag met reportages en debatten over de verkiezingen.

Vanavond: Marco Pastors en Peter van Heemst
Marco Pastors, lijsttrekker van Leefbaar Rotterdam, bood gisteren onverwacht zijn verontschuldigingen aan 'aan iedereen die we ten onrechte beledigd hebben'. Hij wees daarmee op uitspraken die hij deed als wethouder. Toch zegt Pastors in de toekomst controversiële uitspraken te blijven doen.

Pastors legt vanavond in Nederland Kiest uit wat wél en niet gezegd mag worden. Hij debatteert met zijn belangrijkste opponent, Peter van Heemst (PvdA), over integratie, veiligheid en jongerenbeleid.

Verder 'Ondertussen bij de buren': de dagelijkse compilatie van meest gênante of opmerkelijke fragmenten van politici op campagne, 'De straat', de politieke barometer van Rotterdam én de visie van Joep Bertrams.

NOVATV.nl
Op de NOVA-site dagelijks de weblogs van Rinda den Besten, lijsttrekker voor de PvdA in Utrecht, en Joël Voordewind, lijsttrekker voor de ChristenUnie in Amsterdam.

Presentatie: Clairy Polak en Ferry Mingelen


----------
NOVA / Den Haag Vandaag
Ma t/m vr: 22.20-23.00 uur Nederland 3
Zaterdag: 22.09-22.30 uur Nederland 3
Herhaling na middernacht