Gemeente Brummen


Voorontwerp bestemmingsplan Buitengebied

Zes inloopbijeenkomsten

Donderdagavond 2 maart 2006 vindt de eerste van zes inloopbijeenkomsten plaats over het nieuwe bestemmingsplan voor het buitengebied. De eerste gelegenheid voor inwoners uit onze gemeente en andere geïnteresseerden om zich over het nieuwe plan te laten informeren is die avond in zalencentrum Bello in Hall. De bijeenkomst heeft het karakter van een inloopbijeenkomst en duurt van 19 tot 21 uur.

Na de openingsbijeenkomst in Hall op 2 maart 2006 vinden er vergelijkbare inloopbijeenkomsten plaats in het buurthuis Leuvenheim op 8 maart, eetcafé ât Ooievaarsnest in Oeken op 9 maart, buurthuis ât Oortveld in Empe op 15 maart, Tjark Rikscentrum in Eerbeek op 16 maart en het gemeentehuis in Brummen op 23 maart. Voor alle bijeenkomsten geldt dat u vanaf 19.00 uur kunt binnenlopen. U kunt dan op perceelsniveau zien wat de beoogde functie is in het nieuw vast te stellen bestemmingsplan voor het buitengebied. Medewerkers van de gemeente Brummen en van het ondersteunende adviesbureau Van Droffelaar zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en indien gewenst een persoonlijke toelichting te verstrekken.

Voor meer informatie, klik dan op onderstaande link naar de projectenpagina over het bestemmingsplan Buitengebied op deze site: - projectenpagina buitengebied

Zie het origineel