3 e persbericht van donderdag 2 maart 2006

Eindhoven, 02-03-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Fietsendief aangehouden

Op de Emmasingel is donderdag rond 12.45 uur een 35-jarige man zonder vaste woonplaats aangehouden. Een agent in burger zag hem een fiets wegnemen uit een fietsenstalling. Hij probeerde het slot van de fiets open te breken. De man is meegenomen naar het bureau en ingesloten voor verder onderzoek.

Helmond: Man aangehouden voor handel in harddrugs

In sportpark De Braak is donderdag rond 16.30 uur een 44-jarige Helmonder aangehouden. Hij wordt er van verdacht te hebben gehandeld in harddrugs. Toen een agent de man wilde aanspreken ging deze er vandoor op een fiets. Op een fiets van een voorbijganger kon de agent de achtervolging inzetten en hem even later aanhouden. De Helmonder is de cel ingegaan voor verder onderzoek.

Geldrop: Man aangehouden voor diefstal snorfiets

Op het Emopad is donderdag rond 13.45 uur een 22-jarige man (woonplaats onbekend) aangehouden. Hij wordt er van verdacht op 22 februari een snorfiets te hebben gestolen bij een woning in Helmond. De eigenaar van de snorfiets zag de man donderdag rijden op de gestolen snorfiets en alarmeerde de politie. De man is ingesloten voor verder onderzoek.

Oost West en Middelbeers: Snelheidscontrole

Bij een snelheidscontrole op de Westelbeersedijk zijn woensdag tussen 15.05 en 17.20 uur 42 bekeuringen uitgeschreven. Van 579 voertuigen werd de snelheid gecontroleerd. Op de Westelbeersedijk mag 80 km/u gereden worden. De hoogste snelheid die werd waargenomen was 113 km/u.