Vereniging Nederlandse Gemeenten

binnenkort voorlichtingsbijeenkomsten over nieuwe aanbestedingsregels

Het Besluit aanbestedingsregels voor overheidsopdrachten (Bao) trad op 1 december 2005 in werking. Dit besluit heeft invloed op de dagelijkse praktijk van alle inkopers en aanbesteders bij aanbestedingsplichtige diensten en organisaties. Om alle betrokkenen hierover te informeren organiseren VNG, PIANOo, Europa decentraal en NEVI Publiek gezamenlijk een roadshow door heel Nederland.

Tijdens de bijeenkomsten zal niet alleen informatie worden verstrekt over de veranderde aanbestedingsregels. Er wordt vooral gekeken naar de uitwerking van deze nieuwe regels in de dagelijkse praktijk. Dit gebeurt enerzijds door presentaties, anderzijds krijgen deelnemers in interactieve break-out sessies de gelegenheid samen met collegas praktische handvatten te ontwikkelen.

Er zijn vijf data en locaties vastgesteld

* Apeldoorn, 3 maart * Rotterdam, 13 maart * Amsterdam, 23 maart * Den Bosch, 13 april * Groningen, 20 april

Doelgroep De bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk voor álle inkopers en aanbesteders bij aanbestedingsplichtige organisaties.

Kosten Deelname is gratis. Bij verhindering is een plaatsvervanger van uw organisatie van harte welkom.

Aanmelden Voor aanmeldingen maakt de organisatie van deze bijeenkomsten gebruik van de Nevi-website.(u komt direct op de juiste pagnia van deze site, klik op 'aanmelden'bij de betreffende bijeenkomst.

* Bekijk het programma

geactualiseerd op: 17 februari 2006