Ingezonden persbericht


uit de afdeling

3 en 4 maart: PvdA Marathon in Haarlem

Helga Koper - 22 februari 2006

Vrijdag 3 en zaterdag 4 maart organiseert de PvdA een marathon in Haarlem. Gedurende dertig uur organiseert de PvdA tal van activiteiten in de hele stad. De marathon begint vrijdag 3 maart om 11:00 uur met bezoek aan de bouwlocatie van het nieuwe Reinaldahuis en wordt zaterdag 4 maart vanaf 16:00 uur afgesloten met een slotdebat in restaurant XO aan de Grote Markt.

Tijdens de marathon organiseert de PvdA onder meer een bezoek aan een Turkse moskee en een Marokkaans koffiehuis, een kroegentocht in het centrum van Haarlem, een politiek café in Spaarndam en een fietstocht langs culturele podia in Haarlem. Bij een groot aantal van deze activiteiten bent u van harte welkom. Een compleet overzicht kunt u vinden op de website van de PvdA Haarlem: www.stempvdahaarlem.nl. Daar staat ook vermeld hoe u zich kunt aanmelden voor de verschillende activiteiten.

De PvdA Marathon wordt zaterdag 4 maart afgesloten met een slotdebat in restaurant XO. Hier zal PvdA-lijsttrekker Stan Kaatee contracten met de stad tekenen. In deze contracten spreekt de PvdA met de Haarlemmers af waar men zich de komende jaren vooral voor gaat inzetten. U bent van harte welkom om bij dit slotdebat aanwezig te zijn. Het begint om 16:00 uur en vindt plaats in Restaurant XO, Grote Markt 8 in Haarlem.