Ingezonden persbericht


PERSBERICHT Renesse, 27 februari 2006

Bløf, Ilse DeLange en Racoon op Concert At SEA 2006

Nederland heeft een nieuw muziekfestival; Concert at SEA! Nederlandse topartiesten zoals Bløf, Ilse DeLange en Racoon treden op tijdens dit nieuwe eendaagse popfestival. Concert at SEA vindt plaats op zaterdag 8 juli op de Brouwersdam tussen Rotterdam en Renesse.

Concert At SEA is een uniek popfestival voor jong en oud en wordt gehouden op een prachtige locatie in Zeeland aan de zee. Het festival kent zeer publieksvriendelijke toegangsprijzen, kaarten zijn al vanaf 7,50 euro verkrijgbaar. Bezoekers kunnen in totaal genieten van vier volledige concerten tijdens dit 6 uur durende live spektakel.

Bløf
Op vrijdag 3 maart releast Bløf haar langverwachte nieuwe studioalbum UMOJA. Voor het album reisde de band ruim 2,5 jaar rond de wereld op zoek naar bijzondere plekken en muzikanten. De eerste single van het album, 'Aanzoek zonder Ringen' kwam vanuit het niets binnen op nummer 1 in de hitlijsten. Concert At SEA zal een van de grootste concerten van Bløf dit jaar zijn, uiteraard zal de band een groot gedeelte van het UMOJA album ten gehore brengen.

Ilse DeLange
2006 wordt het jaar van Ilse Delange. De zangeres uit Almelo werkt in alle rust aan haar vierde studioalbum dat rond de zomer zal verschijnen. Ook voor Ilse betekent Concert At SEA een van de eerste mogelijkheden om haar nieuwe muziek live bij het grote publiek ten gehore te brengen. Met meer dan 500.000 verkochte exemplaren van haar debuutalbum en hits als 'World Of Hurt' en 'I'm Not So Tough' is Ilse een fantastische aanvulling voor het nieuwe evenement.

Racoon
Dat die andere Zeeuwse formatie Racoon Nederland inmiddels heeft veroverd mag een understatement genoemd worden. De single 'Love You More' stond weken lang in de hoogste regionen van de hitlijsten. Ook de laatste single 'Laugh About It' behaalde de top 10. Met meer dan 80.000 verkochte albums wacht ook het buitenlandse avontuur voor Racoon. 'Another Day' is onlangs ook in Duitsland uitgebracht.

In een later stadium zal een vierde act de line up complementeren. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.concertatsea.nl

RTL 4,5,7 presenteert:
CONCERT AT SEA 2006
Met: Bløf, Ilse DeLange, Racoon en special guests
Zaterdag 8 juli 2006
De Brouwersdam, Zeeland
Entree: EUR 15, EUR 10, EUR 7,50 (excl. servicekosten) Aanvang: 17.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag 4 maart om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV en GWK, 0900-40405050 (40 ct pm) www.concertatsea.nl, www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Noot aan de redactie (

Ingezonden persbericht