Stadsdeel Amsterdam-Noord

Nieuw Ondernemersloket ook voor starters in Noord

Op vrijdag 3 maart opent Bob Plantinga, wethouder Economische Zaken, het nieuwe ondernemersloket in het Stadsdeelhuis in Amsterdam-Noord.

Het Ondernemersloket is een informatiepunt voor bedrijven over de dienstverlening van het stadsdeel en de regelgeving van de overheid. Het loket is als 'front office' een aanvulling op de dienstverlening van de accountmanagersvoor de bedrijven in Noord. Daarnaast geeft het loket ook professioneel advies aanstartende ondernemers in Amsterdam-Noord.

Starten in Noordis er voor iedereen die van plan is een bedrijf te starten in Amsterdam-Noord. Het stadsdeel stimuleert het startend ondernemerschap en stelt daarom tegen een gunstig tarief begeleidingstrajecten beschikbaar. De begeleiding gebeurt door professionele adviseurs van het project Starten in Noord. Zij geven adviezen over het maken van een bedrijfsplan, scholing, het zoeken naar bedrijfshuisvesting en de financiële aspecten die komen kijken bij het opzetten van een bedrijf. Starten in Noord wordt uitgevoerd door KplusV organisatieadvies in opdracht van stadsdeel Amsterdam-Noord.

Wat biedt Starten in Noord?

StarterSkunnencontact opnemen met de adviseurs voor een eerste advies of een afspraak voor een intakegesprek.In het intakegesprek worden uw bedrijfsidee en ondernemersvaardigheden globaal beoordeeld.Als de uitkomst van het intakegesprek positief is, komt u in aanmerking voor een persoonlijk adviestraject om uw eigen bedrijf te starten. De adviseur begeleidt onder meerbij het uitwerken van het bedrijfsidee en het schrijven van een ondernemingsplan. Ook worden workshops gegeven over bepaalde thema's rondom de voorbereiding op het ondernemerschap. Om in aanmerking te komen voor een persoonlijk adviestraject moet u aan een aantal voorwaarden voldoen.

Meer informatie

Ondernemersloket Amsterdam-Noord

T 020 - 63 49 715

E ondernemersloket@noord.amsterdam.nl

Maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag 8.30 - 15.30 uur

Donderdag 12.00 - 19.00 uur

www.noord.amsterdam.nl klik op

http://noord.asp4all.nl/smartsite.dws?id=4748