Llink


Rotterdam, 2 maart 2006


- PERSBERICHT -

Gezond en smaakvol in McDonald's Kitchen

'Wortelen zijn konijnenvoer'

In 'McDonald's Kitchen' verrast onze kok Andy McDonald de Nederlander met een nieuwe manier van koken, namelijk lekker, gezond, op basis van traditionele groenten en zonder vlees of vis. In de eerste aflevering reist Andy met presentator Bas Westerweel naar Ede. Hier maakt Andy voor een jong lokaal stel in zijn mobiele keuken een verrassend gerecht met de welbekende Hollandse wortel! McDonald's Kitchen is vanaf 3 maart om 19:55 te zien op Nederland 3.

'Wortelen zijn konijnenvoer' zegt Maurice uit Ede. Daar is topkok Andy McDonald het niet mee eens. In de eerste aflevering van McDonald's Kitchen kookt Andy voor Maurice en zijn vriendin Mariska. Zij wil gezond eten en afvallen, maar hij wil toch vooral lekker eten. Aan Andy de uitdaging om een smaakvol, maar toch gezond gerecht klaar te maken.

McDonalds Kitchen start online een receptenwedstrijd. Deelnemers maken kans op een workshop "koken met Andy". Verder brengt www.LLiNK.nl veel feiten, fabels en nieuwtjes over vegetarisme, een receptenservice per sms en een receptendatabase. Daarnaast verzorgt Andy wekelijks in het programma LLinke Soep een bijzonder soeprecept.

'McDonald's Kitchen' is vrijdag 3 maart om 20:00 uur te zien op Nederland 3. 'McDonald's Kitchen' is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Sinds september 2005 zendt LLiNK uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, 747AM en www.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT


Noot voor de redactie: (