Politie Hollands Midden

Datum: 3 maart 2006

Alphen aan den Rijn Verdachten van zinloos geweld aangehouden

De politie heeft woensdag 1 en donderdag 2 maart drie Alphenaren van 18, 19 en 21 jaar aangehouden op verdenking van mishandeling van een 19-jarige plaatsgenoot. Het slachtoffer werd zondag 4 december in de vroege ochtend na het uitgaan op de Van Mandersloostraat mishandeld door een aantal personen. Het slachtoffer had kort voor de mishandeling in een café ruzie gehad met één van de verdachten, waarbij hij volgens een getuige een kopstoot had uitgedeeld. Na het verlaten van de zaak zijn de verdachten de jongen achterna gelopen waarna hij meerdere keren werd geslagen. Ook nadat hij door de slagen ten val was gekomen werd er op hem ingeschopt, waarbij ook in zijn gezicht werd geschopt. De jongen liep verwondingen op over zijn gehele lichaam.

Gouda Woningbraken De politie is een onderzoek gestart naar twee woninginbraken aan de Tak van Poortvlietstraat. De woninginbraken vonden plaats op donderdag 2 maart. Van de flatwoningen werden de voordeuren opengebroken en de woningen doorzocht. Uit één woning werd een geldbedrag meegenomen, wat er meegenomen is uit de andere woning is nog niet bekend. Beide bewoners hebben aangifte gedaan bij de politie.

Reeuwijk Verdachte voor inbraak aangehouden De politie heeft op donderdag 3 maart een 21-jarige man uit Gouda aangehouden op verdenking van het inbreken in een bedrijf aan de Koningin Wilhelminastraat. Bij de inbraak die plaatsvond op zaterdag 4 december 2004 werden computerkasten en -beeldschermen weggenomen. Middels sporenbewijs en een getuigenverklaring kwam de politie de man op het spoor. De man is in verzekering gesteld.

--- einde berichten ---
---

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459326



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --