Dienstenbond CNV

Ledenvergaderingen reorganisatie Rexel Nederland 03-03-2006

CNV Dienstenbond nodigt u uit voor drie ledenvergaderingen op vestigingen van Rexel Nederland. De directie heeft ons gevraagd een sociaal plan voor u af te sluiten. Wij hebben daarbij uw inbreng nodig om tot een goed resultaat te kunnen komen. Wij rekenen op uw komst.

Op vrijdag 10 februari jongstleden bent u door de directie geïnformeerd over de plannen voor een reorganisatie. Deze voorgenomen reorganisatie zou met name negatieve gevolgen hebben voor chauffeurs en magazijnmedewerkers.

De directie heeft aan de Ondernemingsraad gevraagd om te adviseren over deze plannen. Aan CNV Dienstenbond is gevraagd om een Sociaal Plan af te sluiten om de negatieve gevolgen voor de medewerkers zo goed mogelijk op te vangen. Voordat wij dit doen willen wij eerst met u overleggen. Over de plannen en over de mogelijke gevolgen. Wij willen horen wat uw vragen zijn. Wat u van de plannen vindt en welke problemen u ziet. Met de informatie en opmerkingen kunnen wij bekijken hoe het beste verder kan worden gegaan en welke onderwerpen extra aandacht nodig hebben.

Wij nodigen u daarom uit voor één van de volgende bijeenkomsten op de vestigingen:

Meppel : woensdag 8 maart

Son : donderdag 9 maart

Nieuwegein : maandag 13 maart

Alle bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur. We eindigen uiterlijk om 21.30 uur.
De reorganisatie zal een behoorlijke impact hebben op het bedrijf. Ook werknemers die niet tot de groep chauffeurs of magazijnmedewerkers behoren, kunnen indirect de reorganisatie gaan merken. Wij rekenen dan ook op uw aanwezigheid. De reorganisatie heeft tot doel het bedrijf klaar te maken voor de toekomst. Een goede afwikkeling is dan ook in ieders belang. Om die reden zijn ook niet-leden van een vakbond van harte welkom.

Inmiddels is er nauw en goed contact met de ondernemingsraad. De adviesaanvraag is onderling besproken en ook de komende periode zullen wij nauw optrekken. Uiteindelijk is het belang van een goede organisatie met tegelijk een goed personeelsbeleid in beider belang. De ondernemingsraad zal dan ook aanwezig zijn bij de ledenvergaderingen.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met uw bestuurder Harrie de Vaan. U kunt hem bereiken op telefoonnummer 010-2651111 of per e-mail op het adres h.devaan@cnvdibo.nl