Dienstenbond CNV

CNV Dienstenbond komt langs bij Fortis Verzekering (Woudsend) 03-03-2006

Uit signalen van onze leden is ons gebleken dat zij zich zorgen maken over de komende ontwikkeling bij hun vestiging Fortis Verzekering te Woudsend. Blijft de vestiging open, worden zij gedwongen om van standplaats te veranderen of mogen zij dat weigeren, moeten zij verhuizen, is het Sociaal Plan Fortis Verzekering van toepassing, wat kan CNV voor hen betekenen, etc.. Kortom, veel onzekerheid en onduidelijkheid. Reden genoeg voor CNV Dienstenbond om langs te komen.

Op 10 maart 06 houden de Fortis Bedrijfsledengroep en bestuurder van CNV Dienstenbond voor zijn leden een voorlichtingbijeenkomst (ook toegankelijk voor niet leden) om uw vragen te beantwoorden en uw zorgen te delen. Op deze manier proberen wij samen met u vroegtijdig te anticiperen op de komende ontwikkeling. Ter voorbereiding op de bewuste bijeenkomst verzoeken wij u alle concrete vragen, indien aanwezig, alvast aan ons te mailen dan wel te verzenden. Wij hopen u allen daar te mogen treffen.

Nog even dit:
CNV Dienstenbond behartigt uw collectieve en individuele belangen bij Fortis. Teneinde dit goed te kunnen doen en in dat kader een rol van betekenis te kunnen vervullen, dienen wij te beschikken over een brede achterban die ons van nuttige informatie, adviezen en wensen kan voorzien. Er zijn dus meer leden nodig. Om dit te kunnen bereiken doen wij een beroep op u. Wellicht kunt u uw collegas van het nut van het lidmaatschap van de CNV Dienstenbond overtuigen. Uiteraard zijn wij graag bereid u bij uw inspanningen te ondersteunen of in overleg met u activiteiten te ontplooien om de CNV Dienstenbond onder de aandacht van uw collegas te brengen. Bovendien kunt u hen ook verwijzen naar onze site: www.cnvdienstenbond.nl

Indien wij in staat zijn om gezamenlijk het ledental te vergroten dan biedt dat voor u en ons meer perspectief om een grotere invloed te kunnen uitoefenen en een (nog) beter resultaat te kunnen bereiken. Kortom, wij blijven uw belangen behartigen. Bovendien voor uw collegas voldoende redenen om nu lid te worden. Geef daarom bijgaande nieuwsflitsen aan uw collega en maak hem/haar lid.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met bestuurder Ahmed Kansouh, bereikbaar per telefoon 010 - 265 11 11 of per e-mail: rotterdam@cnvdibo.nl