Politie Zuid-Holland-Zuid

03/03 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

Dordrecht, 03-03-2006 o Persberichten District I

SCHOENEN
DORDRECHT Twee onbekende vrouwen hebben zeven paar schoenen gestolen. Ze deden dat op donderdagmiddag 2 maart 2006 bij een winkel op de Lange Breestraat in Dordrecht. Een personeelslid ging voor de uitgang staan om zo te verhinderen dat de verdachten weggingen. Een van de vrouwen gooide een vuilnisbak naar het personeelslid. Hierna liepen de twee de winkel uit. De bak beschadigde de ruit van de voordeur.

VERVELEND
DORDRECHT In een warenhuis aan de Voorstraat in Dordrecht is een 38-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Hij deed daar op donderdagmiddag 2 maart 2006 vervelend en gedroeg zich agressief. Een beveiligingsman moest hem in afwachting van de politie in bedwang houden. Op het bureau deed de verdachte nog steeds vervelend.

FIETS
DORDRECHT Agenten hebben een 27-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Hij fietste op donderdagmiddag 2 maart 2006 door de Museumstraat in Dordrecht. Maar op de fiets zat geen zogenaamd vast slot. Na controle bleek dat de fiets gestolen was. Op het bureau bleek dat de 27-jarige gesignaleerd stond voor een andere zaak van huiselijk geweld.

RIJBEWIJS
DORDRECHT Op de Thorbeckeweg in Dordrecht hebben politiemensen een 29-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Hij reed daar op donderdagavond 2 maart 2006 in een auto. Maar de verdachte heeft een ongeldig verklaard rijbewijs. Na de controle namen agenten de 29-jarige mee naar het bureau.