GGD Friesland



1 maart 2006

Digitaal reserveren voor het reizigersspreekuur

Niet iedereen heeft tijd en zin om overdag telefonisch een afspraak te maken voor het reizigersspreekuur van GGD Fryslân. Vanaf heden kan dat op ieder uur van de dag, zeven dagen per week via de website www.ggdfryslan.nl

GGD Fryslân is één van de eerste GGD'en in Nederland waar digitaal reserveren mogelijk is. Een belangrijke verbetering van service naar de Friese reizigers.

Vaccineren is belangrijk om gezond terug te komen van een reis in het buitenland. Maar wanneer is vaccinatie nodig? Dit is onder andere afhankelijk van de reisbestemming, de manier van reizen en de gezondheid van de reiziger. Tijdens het reizigersspreekuur wordt aandacht besteed aan welke vaccinaties noodzakelijk zijn bij welke reisbestemming. Het is belangrijk om ongeveer vier tot zes weken voor de reis een afspraak te hebben voor het reizigersspreekuur van GGD Fryslân. Beschermd op reis, zorgeloos genieten en gezond weer thuis.


---

Klik hier voor meer info over reizigersvaccinaties.

Voor het maken van een vaccinatie- afspraak kunt u bellen op werkdagen tussen 09.00 - 11.30 uur en 13.30 -16.00 met de reizigersafsprakenlijn telefoon: 058-2 334 335.

---