Gemeente Harlingen

Thema-avonden Foarset
3-3-2006
In Friesland zijn vele verenigingen en stichtingen actief, die gezamenlijk zorgen dat we in onze directe omgeving goed kunnen sporten, recreëren en leuke contacten opdoen. Omdat bij deze verenigingen behoefte is aan ondersteuning bij bepaalde knelpunten is vorig jaar het project Foarset door een 7- tal gemeenten in de midden- west Friesland (Franekeradeel, Bolsward, Gaasterlân-Sleat, Harlingen, Littenseradiel, Nijefurd en Wûnseradiel) gestart. Foarset ondersteunt verenigingen en stimuleert de jeugdsport. Daarvoor zijn vorig jaar verschillende projecten gestart.

Om verenigingen te ondersteunen bij de terugloop van het aantal jeugdleden, de toenemende problemen bij het werven en behouden van vrijwilligers en de financiële situatie starten er dit jaar weer diverse thema-avonden. Deze thema-avonden zijn speciaal voor verenigingen en stichtingen en kunnen -na opgave- kosteloos worden gevolgd. Sommige thema-avonden kennen een vervolgbijeenkomst.

Op de website www.sportfryslan.nl/foarset leest u meer over Foarset en kunt u zich opgeven voor de thema-avonden. Ook kunt u contact opnemen met de heer P. Bult, telefoon 0517 - 380 178. Of u kunt e-mailen naar p.bult@sportfryslan.nl

* Overzicht thema avonden Foarset

* Toelichting op de thema-avonden