Voorgenomen bod in contanten van EUR 2,56 (cum dividend) per gewoon aandeel van Priority Telecom N.V.

Dit is een gezamenlijk persbericht van chellomedia Priority B.V. ("chellomedia" of de "Bieder"), een volledige dochter van chellomedia B.V. (het "Moederbedrijf"; de Bieder en het Moederbedrijf zijn beide indirect dochters van Liberty Global, Inc. ("Liberty Global")), en Priority Telecom N.V. ("Priority"). Dit persbericht is niet bedoeld ter verzending, publicatie of distributie geheel of gedeeltelijk, in of naar Australië, Canada, Japan, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Deze aankondiging is geen bod op de gewone aandelen van Priority, maar is een aankondiging die vereist is op grond van artikel 9g, lid 1, sub c, van het Besluit Toezicht Effectenverkeer 1995.
Schiphol-Rijk, 3 maart 2006 Op 2 februari 2006 kondigden chellomedia en Priority gezamenlijk aan dat chellomedia de intentie heeft een door Priority aanbevolen bod in contanten te doen van EUR 2,56 (cum dividend) per aandeel Priority (het Voorgenomen Bod en de Aandelen ) voor alle uitstaande gewone aandelen die het Moederbedrijf niet reeds, direct of indirect, in haar bezit heeft. Zoals vereist op grond van artikel 9g, lid 1, sub c van het Besluit Toezicht Effectenverkeer 1995 kondigen chellomedia en Priority hierbij gezamenlijk aan dat zij verwachten dat een definitieve beslissing ten aanzien van het uitbrengen van het Voorgenomen Bod in de eerste helft van april zal worden genomen en verwachten dat het biedingsbericht (het "Biedingsbericht") houdende de voorwaarden en condities van het Voorgenomen Bod dan in de loop van april 2006 beschikbaar zal zijn. Daarmee is het voor chellomedia mogelijk om voor het volledige jaar "reviewed" geconsolideerde financiële informatie van Priority in het Biedingsbericht op te nemen. Zoals al aangegeven in het gezamenlijk persbericht van 2 februari 2006, is het uitbrengen van het Voorgenomen Bod waarvoor de gebruikelijke voorwaarden gelden, mede afhankelijk van het ontvangen van de aanbeveling van het Bod van de Onafhankelijke Commissie ingesteld door Priority's Raad van Commissarissen en van de Raad van Bestuur. Chellomedia en Priority verwachten momenteel dat de Onafhankelijke Commissie haar beoordeling van het Voorgenomen Bod in de eerste helft van april 2006 zal hebben afgerond, op welk moment naar verwachting een definitief besluit of het Voorgenomen Bod zal worden aanbevolen door de Raad van Bestuur en Onafhankelijke Commissie zal worden genomen. De aanbeveling van de Raad van Bestuur en de Onafhankelijke Commissie is een belangrijke factor voor chellomedia bij het uitbrengen van het Voorgenomen Bod. Chellomedia heeft momenteel geen redenen om aan te nemen dat het Voorgenomen Bod niet zal worden uitgebracht.
chellomedia en Priority zullen nadere aankondigingen doen indien en voorzover nodig. In totaal zijn inmiddels 592.849 Aandelen, hetgeen circa 15% van het totale aantal uitstaande aandelen vertegenwoordigt, toegezegd aan chellomedia door de Stichting Priority Telecom Foundation, welke zullen worden aangeboden afhankelijk van, onder andere, het daadwerkelijk uitbrengen van het bod door chellomedia.
Deze aankondiging is een publieke aankondiging zoals bedoeld in artikel 9g, lid 1, sub c van het Besluit toezicht effectenverkeer 1995.
82374-00001 AMCO:569427.2 1

Profiel Priority
Priority Telecom N.V., gevestigd in Amsterdam, is een service gerichte aanbieder van zakelijke telecommunicatie diensten, die zich voornamelijk richt op haar grootstedelijke kernmarkten Nederland, Oostenrijk en Noorwegen. Priority Telecom levert high-speed internettoegang, private data networks, customized network services en voice aan zakelijke klanten. Priority richt zich hoofdzakelijk op middelgrote en grote zakelijke klanten en nationale telecom leveranciers. Priority Telecom bouwt voort op zijn compacte grootstedelijke vezelnetwerk, DSL infrastructuur en ervaren directe en locale verkooporgaan. Priority Telecom is een voor de meerderheid van het belang gehouden door en een indirecte dochteronderneming van Liberty Global, en is een beursgenoteerde onderneming op Euronext Amsterdam onder het symbool PRIOR. Nieuws en informatie zijn te verkrijgen via www.prioritytelecom.com. Profiel chellomedia
chellomedia Priority B.V., is een indirecte, volledige dochteronderneming van Liberty Global (NASDAQ: LBTYA, LBTYB, LBTYK) en maakt deel uit van Liberty Global's Europese content en services divisie. Liberty Global bezit belangen in breedband-, distributie- en programmaleveranciers hoofdzakelijk in Europa, Azië/Pacific en Midden- en Zuid-Amerika en is, qua abonnees, het grootste kabelbedrijf buiten de Verenigde Staten. Gebaseerd op de geconsolideerde resultaten van Liberty Global van 30 september 2005 (niet rekening houdend met NTL Ireland, wiens resultaten wel geconsolideerd maar niet gecontroleerd worden) bereikte Liberty Global's netwerk circa 23,6 miljoen huishoudens en bediende het circa 15,2 miljoen omzet genererende abonnees, inclusief 10,7 miljoen televisie abonnees, 2,6 miljoen breedband internet abonnees en 1,8 miljoen telefonie abonnees.
Dit persbericht verschijnt ook in het Engels. In het geval van enige inconsequentie zal de Engelse versie prevaleren boven de Nederlandse versie. Verdere informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Priority:
Uneke Dekkers
Citigate First Financial
Mail: uneke.dekkers@citigateff.nl
Tel: +31 (0)20 57 54 010
Mob: +31 (0)6 50 26 16 26
chellomedia:
Bert Holtkamp
Director Corporate Communications
Liberty Global Europe b.v.
Boeing Avenue 53
Schiphol-Rijk
1119 PE
The Netherlands, AMSTERDAM
Mail: BHoltkamp@lgi.com
Tel: +31 (0)20 77 89 800
82374-00001 AMCO:569427.2 2