Ingezonden persbericht


P o d i u m G r o e p . n l

Podium Partypalace, De Troubadour Grand Café Musique, Grand Café Den Herdenbergher

PERSBERICHT WEEK 9

Uitgaan doe je (weer) in Hardenberg

POLITIEK, UITGAAN EN POPMUZIEK BIJ PODIUMGROEP.NL

Hardenberg-, In het kader van de Gemeenteraadsverkiezingen is er aanstaande vrijdag (3 maart) vanaf 19.00 uur een gratis toegankelijk Politiek Café voor jongeren in de Troubadour. De organisatie is in handen van de Jongerenraad Hardenberg, presentator is Wim Hulzebosch. Jongeren in de gemeente Hardenberg zijn van harte welkom op de gratis toegankelijke avond om mee te praten en de politici het hemd van het lijf te vragen.

Van elke politieke partij uit de gemeente komt vrijdag minimaal één woordvoerder. Hij/zij moet zijn partijstandpunten zoveel mogelijk verdedigen. Ook zijn er geheim gehouden stellingen waar iedereen over mee kan praten. Dus wil je meepraten over het jongerenbeleid voor de komende jaren: Kom op 3 maart naar De Troubadour. Gratis entree natuurlijk. Na afloop (ongeveer 21.00 uur) begint de vaste vrijdagavondprogrammering in De Troubadour.

Zaterdagavond (04-03) is het dan weer de hoogste tijd voor de wekelijkse vrolijke stapavond voor de oudere jongere in Grand Café Den Herdenbergher onder de noemer: Swingcafé. Deejay is Roel Zweers en hij neemt weer zijn allerbeste (dans-)hits uit de 70's, 80's en 90's mee en draait ze tussen 22.00 en 02.30 uur. Een volle dansvloer, gezellige en lachende mensen en de mooiste muziek in het leukste café van Hardenberg met de leukste muzikale 'gouwe ouwe'. Gratis entree en toegang vanaf 23 jaar.

Zaterdagavond staat SESAM op het grote podium in de theaterzaal van Podium Partypalace. SESAM in huis vergt weinig introductie, want de band is één van de beste Top40-bands in Nederland. SESAM is een spetterende en actuele coverband die haar sporen al ruimschoots verdiend. Zes ervaren musici, waaronder twee kanjers van zangeressen, staan garant voor een wervelende en geoliede show. Entertainment en het interactie met het publiek staan zaterdagnacht vanaf 24.00 uur centraal. Ondersteund met een prima stuk muziek passeren diverse visuele acts de revue. Met een breed, afwisselend en up to date repertoire leggen we de basis voor een avond die niet meer stuk kan. Kom en overtuig je. Let op: Geen extra entree. Alle informatie en recente boekingen zijn te vinden op www.PodiumGroep.nl.

Einde Persbericht