Ingezonden persbericht


GEMEENTE HEERDE

Raadsbijeenkomst 3 maart 2006

GEMEENTE HEERDE

Uitnodiging openbare raadsbijeenkomst vrijdag 3 maart 2006

Aan de gemeenteraad.

Hierbij nodig ik u uit voor een bijzondere openbare raadsbijeenkomst, welke zal worden gehouden op

Vrijdag 3 maart om 11.30 uur

Het betreft een bijeenkomst in de Raadzaal, waarbij behalve uw raad ook leden van de Vaste commissie voor Verkeer & Waterstaat uit de Tweede Kamer en vertegenwoordigers van LTO en het Actiecomité Groene Rivier Nee aanwezig zullen zijn. Alvorens naar het gemeentehuis te komen, zal eerst een rondrit per bus worden gemaakt. Naar verwachting arriveert het gezelschap rond 11.30 uur bij het gemeentehuis.

De openbare raadsbijeenkomst begint om circa 11.30 uur. Het aanvangstijdstip is afhankelijk van het tijdstip waarop het gezelschap alhier arriveert. Ik wil u niettemin vragen om uiterlijk 11.30 uur in het gemeentehuis aanwezig te zijn, opdat er geen tijd verloren behoeft te gaan. Dit laatste geldt niet voor de fractievoorzitters, aangezien zij deel uitmaken van het gezelschap dat de rondrit maakt.

Tijdens de bijeenkomst zal het in opdracht van de gemeente Heerde vervaardigde onderzoeksrapport aan de leden van de Vaste Kamercommissie worden aangeboden en toegelicht.

Rond 12.30 uur zal de bijeenkomst worden beëindigd.

Bijgaand ontvangt u nadere informatie over de indeling van de ochtend.

Met vriendelijke groet,
de burgemeester van Heerde
W. Hoornstra

INFORMATIE BESTUURSONDERSTEUNING

Gemeentehuis bij vergaderingen 's avonds bereikbaar op tel.nr. 0578 -69 94 18 (bode), bij geen gehoor 0578 - 69 94 06 (raadzaal)

Bij opmerkingen over kwaliteit of volledigheid van de stukken, belt u 0578 - 69 95 16 (medew. BO) of -69 94 15 (huisdrukkerij)


---- --