Persbericht
Schiedam, 3 maart 2006

De Vries Robbé Groep NV tekent letter of intent

De Vries Robbé Groep NV maakt bekend dat zij op 2 maart 2006 een intentieverklaring is aangegeaan met aannemersbedrijf Trebax Infra BV, gevestigd te Barendrecht. Partijen zullen de komende weken exclusief overleg met elkaar voeren over de volledige overname door De Vries Robbé Groep van Trebax Infra voor een totaal van 500,000.

De overname van Trebax Infra past in het eerder aangekondigde beleidsvoornemen van De Vries Robbé tot de uitbouw van de divisie projectontwikkeling en specifiek grootschalige aanleg van ICT Infrastructuur. Met deze overname verwacht De Vries Robbé Groep wordt de expertise te verkrijgen die de basis moet vormen voor verdere overnames en groei binnen deze divisie. De overname som zal worden voldaan deels in contanten en deels in aandelen De Vries Robbé Groep. Bij Trebax Infra BV werken ongeveer 10 mensen. In het jaar 2005 behaalde het bedrijf een omzet van
3.000.000,-- en een netto winst van circa 200.000,--.Trebax Infra richt zich als bedrijf op de eindmarkt en fungeert als onderaannemer voor diverse grote opdrachtgevers. Indien de uitkomst van het nog te verrichten due diligence onderzoek tot een positief resultaat leidt, zal de overname ter goedkeuring aan de Raad van Commissarissen van De Vries Robbe Groep NV worden voorgelegd. Met de komst op 1 maart jl. van de nieuwe COO de heer L. van Drongelen, worden door De Vries Robbé Groep NV meerdere verkennende gesprekken gevoerd met gevestigde bedrijven voor overname. DVRG streeft ernaar om uit te groeien naar een middelgrote onderneming met een omzet van ongeveer 100 miljoen euro op jaar basis, verdeeld over de sectoren waarin zij actief is.

Jubileumjaar De Vries Robbé Groep NV
Het hierboven beschreven beleid past in de eerder bekend gemaakte voornemens om de onderneming onafhankelijker te maken van haar huidige CEO de heer George Tóth. In het jaar 2006 bestaat De Vries Robbé Goep NV 125 jaar. In het jaar zullen rond dit jubileum meerdere activiteiten worden georganiseerd.

Op 19 April 2006 maakt De Vries Robbé Groep haar jaarcijfers over 2005 bekend.

Over Trebax Infra BV
Trebax Infra is een jong en dynamisch aannemersbedrijf wat zich wil specialiseren in het aannemen van werken in de infrastructuur, met name het aanleggen van kabel- en leidingsystemen in de breedste zin van het woord. Met een door de loop der jaren opgedane ervaring door het management op het gebied van nationale projecten als basis, wil Trebax Infra groeien tot een gerespecteerd middelgroot aannemersbedrijf.

Over De Vries Robbé Groep NV
De Vries Robbé Groep NV is een investeringsmaatschappij, die zich richt op de productie en verkoop van ICT gerelateerde producten, de exploitatie en handel in vastgoed alsmede het revitaliseren van en het investeren in bedrijven.

Einde bericht
Voor verdere informatie:

De Vries Robbé Groep NV
G. Tóth, CEO 010- 2469225 of 06 54371362 C.J.P.M. van der Maarel 015-2142065 of 06 54916910 info@dvrg.nl
www.devriesrobbe.nl


---- --