Ingezonden persbericht


Persbericht

UNISPOOL geschikt voor Integrity-servers van Hewlett Packard

Brakel, 3 maart 2006 - Holland House, output management specialist en sinds januari 2006 onderdeel van ICT-dienstverlener Solipsis, lanceert UNISPOOL voor HP-UX op Integrity. De Integrity-servers van HP zijn uitgerust met de nieuwe, snelle Itanium processor - de opvolger van onder andere de PA-RISC. De nieuwe, 64-bit versie van UNISPOOL haalt maximaal rendement uit de Integrity-servers van HP. Organisaties die keuzes maken voor hun output management strategie, kunnen deze nu baseren op de combinatie UNISPOOL en Integrity. Daarmee kiezen ze voor een robuuste en zeer schaalbare oplossing in termen van functionaliteit en groeimogelijkheden.

Organisaties die strategisch kiezen voor Integrity als platform voor de toekomst worden in hun keuze volledig ondersteund door HP software development partners zoals Holland House. De beschikbaarheid van meer en meer software-applicaties maakt dat de weg geheel open is voor migratie naar Integrity. Overigens strekt de software development partnerstatus van Holland House zich verder uit tot die van partner binnen het Enterprise management Alliances Program voor HP OpenView oplossingen. De beschikbaarheid van UNISPOOL op HP-UX voor Integrity betekent een verbreding van het productaanbod van Holland House. De eerste succesvolle implementatie van UNISPOOL op Integrity servers heeft inmiddels plaatsgevonden.

Performancewinst

De HP Integrity servers zijn de eerste 64-bits platformen die de mogelijkheden van Intel® Itanium® 2 processoren ten volle benutten. Ze voeren bedrijfskritische en technische applicaties uit op toonaangevende besturingssystemen zoals HP-UX, Microsoft® Windows® en Linux®. Berend Hofman, Sales & Partner Manager van Holland House: "Onze eigen tests hebben laten zien dat de Itanium- platform machines een prima prestatie leveren ten opzichte van de PA-RISC (HP9000) machines. Uiteraard zijn dit soort cijfers erg afhankelijk van een serverconfiguratie, maar een performancewinst van 100% is niet onrealistisch."

Over Holland House

Holland House, marktleider op het gebied van open print/outputmanagement systemen, maakt sinds januari 2006 onderdeel uit van ICT-dienstverlener Solipsis (www.solipsis.nl) Het hoofdkantoor van Holland House is gevestigd in Brakel. Het voornaamste product van Holland House is UNISPOOL, een zeer flexibel print/outputmanagement systeem, bedoeld voor multi-platform netwerkomgevingen van organisaties, waar outputmanagement een kritieke factor voor de bedrijfsvoering is. De software wordt op de markt gebracht via een omvangrijk internationaal distributienetwerk. UNISPOOL wordt gebruikt bij gerenommeerde, wereldwijd opererende organisaties, zoals Man Nutzfahrzeuge, Rowenta Werke, STMicroelectronics, Zuiveringsschap Hollandse Eilanden en Waarden, Fraser Paper en L'Air Liquide. Voor meer informatie www.hollandhouse.com


---