Lijst Pim Fortuyn


LIJST PIM FORTUYN

TWEEDE KAMERFRACTIE

PERSBERICHT

Den Haag, 3 maart 2006

LPF-Fractie presenteert jaarverslag 2005

Vandaag publiceert de Tweede Kamerfractie Lijst Pim Fortuyn voor de derde maal haar het jaarverslag. De Kamerleden leggen hiermee verantwoording af aan kiezers en leden. Het verslag bevat een persoonlijk verslag van de zeven Kamerleden, als ook een aantal nader besproken thema s en een weergave van werkbezoeken en andere activiteiten.

Uit het verslag blijkt dat de Lijst Pim Fortuyn wekelijks bij de stemmingen de koers van het land in belangrijke mate bepaalt. Volgens een onderzoek door de PvdA-fractie en gepubliceerd in HPdeTijd van 20 januari 2006 geeft de LPF in 66,9 % de doorslag! Het betreft dan vooral de beleidsterreinen die eenieder belangrijk vindt, zoals veiligheid, integratie, vreemdelingenbeleid, verkeer en landbouw.

Fractievoorzitter Van As: Ik ben er zeker van dat bij het opmaken van de balans in 2007 duidelijk zal worden dat de LPF-fractie goed heeft gepresteerd. Onze politieke standpunten zijn glashelder en we houden ons verre van politieke spelletjes, zoals die door andere partijen worden bedreven. We zullen met vasthoudendheid blijven strijden voor de idealen van Pim Fortuyn.

Het is een goede gewoonte inmiddels voor de derde keer - dat de fractie verantwoording aflegt door het vervaardigen van een jaarverslag. Er zijn maar weinig politieke partijen die dat doen. Zij vinden het kennelijk interessanter de kiezer mooie beloften te doen en achten het niet nodig over hun daden verantwoording af te leggen.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&