Ingezonden persbericht

PERSBERICHT voorjaar 2006

Trends: gemixte kleuren en... herensieraden

De internationale voorjaarsbeurzen zijn inmiddels achter de rug en twee ontwikkelingen lopen het meest in het oog. Allereerst blijven de sieraden ook dit voorjaar kleurrijk, waarbij het vooral hip is verschillende tinten edelstenen en parels met elkaar te combineren. Daarnaast zijn herensieraden aan een duidelijke opmars begonnen; bijna geen zichzelf respecterend sieradenbedrijf heeft ze niet in de collectie. Uiteraard speelt de internetgalerie www.apartesieraden.nl in op beide trends!

Trossen edelstenen

Dé trend van dit moment zijn combinaties van edelstenen en parels. Natuurlijk heeft www.apartesieraden.nl deze sieraden direct in het assortiment opgenomen. Geen winkel kan immers zo snel zijn assortiment aanpassen aan de mode als een galerie op internet!

Het afgebeelde collier staat in vier kleurschakeringen op de website: blauw-grijs, groen-goud, paars-lila en oranje-bordeaux. In alle colliers worden echte edelstenen afgewisseld met eveneens echte, gekleurde pareltjes. Deze zijn bevestigd aan zilveren kettinkjes in verschillende lengten, die op hun beurt weer vastzitten aan een smal zilveren collier. Dit laatste is in de nek in lengte verstelbaar door middel van een kort schakelkettinkje. Kortom: een trendy kwaliteitsproduct! En dat voor maar ¤ 69,-.

Ook voor heren

Na talrijke Bekende Nederlanders durven nu ook 'gewone' mannen steeds vaker een sieraad te dragen. Uiteraard spelen de ontwerpers en makers van de sieraden hierop een: de meesten van hen hebben inmiddels óf een aparte herenlijn aan hun collectie toegevoegd, óf een lijn die zowel door dames als door heren uitstekend te dragen is.

Ook op deze trend speelt www.apartesieraden.nl natuurlijk in, onder meer met de afgebeelde ring. Deze is gemaakt van het bijzondere materiaal zilverklei, waarin allemaal kleine zeesterretjes (echte!) zijn gedrukt. Hoe breder de pootjes van de zeester, hoe breder de ring op dat punt ook is. Elke ring is anders, en van de maker van dit bijzondere sieraad staan nóg tientallen bijzondere ontwerpen op www.apartesieraden.nl! De verkoopprijs van deze ring is ¤ 120,-.

Op www.apartesieraden.nl staan sieraden in alle prijsklassen: van ¤ 19,- tot ¤ 950,-. Op alle artikelen geldt een niet-goed-geld-teruggarantie.