AEGON

AEGON opnieuw in de prijzen bij Lipper Fund Awards

De asset managers van AEGON zijn door Lipper uitgeroepen tot de beste aandelenbeheerders in de Equity Group Large. Naast de Group Award werden ook het AEGON Equity Pacific Fund en het AEGON Mix Fund in hun categorieën uitgeroepen tot de beste in hun soort.

In 18 landen, waaronder nu voor het eerst ook Nederland, worden jaarlijks de Lipper Fund Awards uitgereikt. De fondsen met de meest consistente performance ten opzichte van hun concurrenten komen voor een award of een certificaat in aanmerking.

De prestigieuze Lipper Awards onderscheiden 7 Group Awards en daarnaast diverse awards en certificates in de categorieën 3, 5 en 10 jaar.

Op 2 maart 2006 mocht AEGON de Lipper Fund Award in Amstelveen in ontvangst nemen. Ook bij de Standard & Poorâs Cash Fund Awards, eerder dit jaar, viel AEGON al ruim in de prijzen.

Lipper, een dochterorganisatie van Reuters, beoordeelt de institutionele vermogensbeheerders volgens de Lipper Leader methodologie. Daarbij worden alle internationaal opererende fondsbeheerders met elkaar vergeleken. AEGON is de enige Nederlandse partij die voor een Group Award in aanmerking is gekomen.

03-03-2006