Koninginnedag in Almere 2006

Actuele en complete internetsite over Koninginnedag in Almere

ALMERE, 20060303 -- Deze week is de website www.koninginnedaginalmere.nl online gegaan. Op de website staat alle informatie over het bezoek van Koningin Beatrix in Almere en alle evenementen omtrent Koninginnedag. Hoewel het nog even wachten is voordat Almere daadwerkelijk Oranje gekleurd zal zijn, hebben binnen enkele dagen al honderden geintresseerden de website bezocht.


Volgens initiatiefnemer en Almeerder Sven Fase is het complete aanbod op de website de reden dat er al zoveel bezoekers zijn geweest. "Ik had niet verwacht dat er nu al zoveel bezoekers zouden zijn. Ik heb er wel bewust voor gekozen om de site zo compleet mogelijk te maken. Dus naast een diversiteit aan nieuwsbronnen interview ik zelf ook personen die iets met Koninginnedag te maken hebben. De bezoekers kunnen reageren op de nieuwsberichten maar zelf ook nieuws, evenementen of internetlinks toevoegen. Dat maakt de site extra interactief. Ik roep dan ook elke organisatie in Almere op om hun activiteiten met Koninginnedag aan mij door te geven (info@koninginnedaginalmere.nl)."

200 oranje Hema tompoucen
Op de site zijn ook diverse leuke acties te vinden. "Ik wil zoveel mogelijk oranje acties op de website plaatsen. Locale ondernemers kunnen hun Koninginnedag actie op de site plaatsen en de bezoekers kunnen hier dan van profiteren. Dit zijn gratis producten maar ook bijvoorbeeld aantrekkelijke kortingen. De Hema heeft hier direct enthousiast op gereageerd en heeft 200 oranje tompoucen gratis ter beschikking gesteld welke ik verloot onder de inschrijvers van de nieuwsbrief. Dit enthousiasme hoop ik straks ook terug te zien bij het bezoek van de Koningin. De site is dus ook bedoeld om het Almeerse publiek in de stemming te krijgen voor Koninginnedag. Dit wordt het feest van het jaar!" aldus Fase.

Almere Oranje
Fase hoopt met zijn internetsite een bijdrage te kunnen leveren aan het "Oranjegevoel" in Almere. "Koninginnedag is in Almere al jaren één van de leukste en sfeervolste evenementen. Ik verwacht dat 29 april een hoogtepunt wordt voor de stad en dat heel Almere straks oranje ziet. De gemeente is op dit moment druk in overleg over het bezoek van Koningin Beatrix. Ik heb er vertrouwen in dat ze er iets moois van maken."

Ondernemers die dit initiatief willen steunen en deel willen nemen aan de Oranje acties kunnen contact opnemen met Sven Fase (info@koninginnedaginalmere.nl).

De site is te bezoeken op www.koninginnedaginalmere.nl
---------------------------




Sven Fase