Ingezonden persbericht

'iPocket' verschenen, dé praktijkgids voor iPod fans

Met workshops, handige tips & trucs en antwoord op veelgestelde vragen

HAARLEM, 20060217 -- Vandaag is iPocket verschenen, dé praktische hulpgids voor zowel de reguliere iPod-gebruiker als de creatieve iPod power-user. In iPocket komen naast een veelvoud aan praktische tips & trucs ook workshops en antwoord op veelgestelde vragen aan bod. Niet alleen voor de iPod zelf, maar ook voor iTunes en de iTunes Music Store. Er wordt ruim aandacht besteed aan verschillende iPod-toepassingen zoals audio, video, podcasting, vodcasting en media-conversie naar iPod. Met uiteraard veel aandacht voor MP3. En ook is er in iPocket een zeer uitgebreid overzicht te vinden van de grote verscheidenheid aan iPod-accessoires.


Met een omvang van maar liefst 212 pagina's (in een oplage van 20.000 stuks) ligt deze handige én handzame iPod-praktijkgids vanaf vrijdag 17 februari in de betere tijdschriftenwinkels in Nederland en België. De verkoopprijs van iPocket bedraagt ¤ 12,95.
Tevens zal iPocket - exclusief bij Bruna - vanaf 3 maart worden samengebundeld met de nieuwste uitgave van PC Oplossingen. Voor beide uitgaven geldt dan een pakketkorting van ¤5,-! De pakketprijs bedraagt dan ¤14,95 in plaats van ¤19,95.

iPocket is het nieuwste product van V&A Partners In Media gevestigd te Haarlem, uitgever van onder meer het computerblad PC Oplossingen.