Gemeente Breukelen


(Be-) Leef de gemeente!

OPEN DAG GEMEENTE
Op zaterdag 4 maart opent het gemeentehuis haar deuren. Van 11.00 tot 15.00 uur kunnen belangstellenden een kijkje komen nemen achter de schermen van de gemeente. De open dag vindt plaats in en rondom het gemeentehuis Boom en Bosch. Naast informatie over diverse gemeentelijke activiteiten vindt er op de eerste verdieping van Boom en Bosch de politieke markt plaats, waar alle politieke partijen zich zullen presenteren. De Open Dag wordt opgeluisterd door een aantal gezellige activiteiten, waaronder de prijsuitreiking van de fotowedstrijd (Be-) Leef de gemeente!, waardoor het een aantrekkelijke dag belooft te worden!

FOTOWEDSTRIJD

Uit het leefbaarheidonderzoek 2005, gehouden onder een groot deel van de inwoners, is gebleken dat ze deze leefomgeving zeer waarderen. De gemeente is benieuwd naar wat het leven in Kockengen, Nieuwer Ter Aa of Breukelen zo prettig maakt. Het thema is ( Be-) Leef de gemeente! Daarom worden inwoners opgeroepen hun favoriete plek, uitzicht, situatie of persoon vast te leggen. Deelname is voor iedereen mogelijk, het maakt niet uit of u jong of oud bent of u kiekjes schiet of (amateur) fotograaf bent. De 12 beste foto´s worden tentoongesteld tijdens de Open Dag. En natuurlijk is er een prijs voor de beste foto.

Foto´s kunt u insturen tot en met 21 februari 2006. Per deelnemer mogen maximaal 2 foto's ingezonden worden. Klik hier voor het volledige wedstrijdreglement.

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Open Dag van de gemeente op 4 maart aanstaande.